כך מייצרים סוכר חום מסורתי בכפר במזרח סין • צפו

עובדים מבשלים סירופ במפעל סוכר חום בכפר שאנג יאנג בעיר יי-וו, שבמחוז ג'ה ג'יאנג, מזרח סין. הם מייצרים מוצרי סוכר חום בשיטות מסורתיות בעלות היסטוריה של מעל 300 שנים (תיירות)

(צילום: הרדיו הבינלאומי של סין)

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר