התוספת שתגנוב את ההצגה בשולחן השבת - התוספת שתגנוב את ההצגה בשולחן השבת
התוספת שתגנוב את ההצגה בשולחן השבת (צילום: www.popsugar.com)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(6 מנות):

  • 15 גזרים, קלופים וקטומי קצוות
  • 75 גרם מרגרינה בטעם חמאה, רכה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כפית מלח גס
  • 1/2 כפית קינמון (ניתן להפחית אם אתם מעדיפים טעם מודגש פחות)
  • 1/3 כוס מים רותחים
  • 1 כף מיץ תפוזים

אופן ההכנה:

אאא

1. מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

2. מסדרים את הגזרים בתבנית פיירקס מלבנית בגודל 23X33 ס"מ.

3. במיקסר, מקציפים את המרגרינה, הסוכר, המלח והקינמון לקרם אחיד. לאחר 2 דקות, בעוד המיקסר פועל, מוסיפים בהדרגה את המים הרותחים ומיץ התפוזים. ממשיכים להקציף עד שמתקבל מרקם חלק.

4. יוצקים את התערובת על הגזרים, מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים במשך 90 דקות. מגישים חם עם פטרוזיליה קצוצה מעל.

מקור