מה אוכלים היום?

מתכון לפסטה פפרדלה ברוטב שמנת עם תרד ואפונה

למה דווקא פפרדלה? כי זוהי פסטה בשרנית שנעטפת היטב ברוטב הקרמי ותוספת התרד והאפונה רק מחמיאות לה ויחד מתקבל שילוב מרקמים וטעמים נפלא (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
פסטה פפרדלה ברוטב שמנת עם תרד ואפונה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 חבילת פסטה פפרדלה
  • 2 כוסות תרד קפוא שהופשר
  • 6 שיני שום
  • 1 כוס שמנת מתוקה
  • 1 כוס אפונה ירוקה מקופסת שימורים
  • מלח ופלפל לבן
  • 50 גרם חמאה

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.

2. במקביל, במחבת, ממיסים את החמאה מוסיפים את התרד ומיד את השום ומערבבים יחד.

3. יוצקים על התרד את השמנת, מתבלים במלח ופלפל לבן ומבשלים יחד במשך 2 דקות. מוסיפים את האפונה ומערבבים הכל יחד.

4. מוסיפים את הפסטה למחבת, ומערבבים עד שהיא נעטפת היטב ברוטב. מגישים מיד, חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר