Homemade

מתכון לרוטב איטלקי ביתי ומרענן שצריך תמיד במקרר

מרינדה נהדרת לבישול בשר, פסטות וירקות שנותנת להם טאצ' חמצמץ-מרענן מתוחכם (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
רוטב איטלקי שצריך תמיד במקרר (צילום: shutterstock)
זמן הכנה6 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 כפות חומץ בן יין לבן
  • 1/2 כפית חרדל דיז'ון
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 כפית אבקת בצל
  • 1-2 שיני שום, כתושות דק
  • 1/2 כפית תימין טרי, קצוץ
  • 1/2 כפית אורגנו טרי, קצוץ
  • 1/2 כפית בזיליקום טרי, קצוץ
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

מנערים היטב את כל המרכיבים בצנצנת זכוכית אטומה ומשתמשים מיד, או שומרים במקרר עד שבוע.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר