מתכון לסירות זוקיני אפויות במילוי גבינות עם ציפוי פריך

כלומר, 3 גבינות נמסות בחצאי זוקיני וקראנצ' מענג מלמעלה - כל מה שאתם צריכים לאירוח חורפי מדויק. מנה (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
סירות זוקיני במילוי גבינה נוטפת וציפוי פריך (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 4 זוקיני
  • 1/2 כוס גבינת גאודה מגוררת
  • 1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • 6 שיני שום, כתושות
  • מלח ופלפל שחור
  • 20 עלי בזיליקום, קצוצים
  • 1 כוס פירורי לחם מסוג פנקו

אופן ההכנה:

1. חוצים את הזוקיני לאורך, ובעזרת כף מרוקנים את תוכנם.

2. קוצצים את "בשר" הזוקיני לקערה ומערבבים פנימה את הגבינות, הבזיליקום והשום ומתבלים במלח ופלפל שחור.

3. מסדרים את סירות הזוקיני בתבנית מרופד בנייר אפייה, מפזרים מעל פירורי פנקו ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות. ממתינים 5 דקות לפני ההגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר