מתכון לרוטב גזר ג'ינג'ר יפני לסלט

רוטב כתום ממכר בטעם מתקתק-פיקנטי ומרקם סמיך שמזכיר מחית שכל מה שהוא צריך תחתיו זה מצע של עלי חסה או תרד רעננים ועיקרית משובחת (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 גזרים גדולים, קלופים וקצוצים
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי מגורר
  • 5 גבעולי בצל ירוק (רק החלק הלבן), קצוצים
  • 3/4 כוס שמן בוטנים / קנולה
  • 1/2 כוס חומץ אורז
  • 2 כפות רוטב סויה
  • קמצוץ סוכר
  • מלח

אופן ההכנה:

מתכון ל-2 כוסות

1. במעבד מזון, טוחנים את הגזר, הג'ינג'ר והבצל הירוק לפירורים גסים.

2. מוסיפים את השמן, החומץ, הסויה, הסוכר והמלח, וטוחנים עד לקבלת מרקם סמיך אחיד. מעבירים לכלי אטום ושומרים במקרר עד שבוע.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר