מתחממים

מתכון לתה חם מתובל בהל, קינמון ונגיעת תפוז

באירופה, משקה האירוח האולטימטיבי בחורף הוא היין החם המתובל, אך מה אם האורחים ילדים או סתם לא מעדיפים אלכוהול? הנה הפתרון: תה חם מתובל ומנחם (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 כוסות מים רותחים
  • 2 מקלות קינמון
  • 8 תרמילי הל
  • 2 כפיות ציפורן
  • 2 כוכבי אניס
  • קליפה מחצי תפוז (לא גרידה, סליל שלם)
  • 1 עלה דפנה
  • 4 כפיות עלי תה שחור (או 4 תיונים)

אופן ההכנה:

1. בזמן שהמים ברתיחה, פותחים את תרמילי ההל, מוציאים את הגרעינים השחורים ומרסקים אותם לאבקה. מעבירים לסיר ומוסיפים את שאר המרכיבים, מלבד עלי התה / התיונים.

2. יוצקים את המים הרותחים על תכולת הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות.

3. מוסיפים את עלי התה / התיונים ומבשלים עוד 3-5 דקות, תלוי בחוזק הרצוי.

4. מסננים את התה ומעבירים את הנוזל לקנקן. ממתיקים בדבש, סוכר חום או מייפל, אם רוצים ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר