באנו לשדרג

מתכון לצ'ורוס במילוי ריבת חלב - סופגניות גרסת מקסיקו

בנר האחרון, אנחנו נפרדים מחנוכה עם "סופגניות" מקסיקניות מפנקות. כלומר, אם ההגדרה של סופגניות זה בצק מטוגן ממולא בריבה, אז הצ'ורוס הנהדרים האלה עונים לגמרי על הדרישות, מלבד הצורה החיצונית. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי

רכיבים

  • 1 כוס מים
  • 1/2 כוס חלב
  • מעט שמן תירס
  • קמצוץ מלח
  • 1 כוס קמח, מנופה
  • שמן לטיגון עמוק
  • אבקת סוכר
  • ריבת חלב

אופן ההכנה:

1. לסיר עמוק על אש בינונית יוצקים את המים והחלב, מוסיפים את השמן והמלח, וממתינים עד לרתיחה.

2. ברגע שתכולת הסיר רותחת, מכבים את האש, מוסיפים את הקמח, ומערבבים עד לקבלת בצק.

3. ממלאים את הבצק בשק זילוף עם פייה משוננת רחבה (אם אין לכם שק זילוף, ממתינים שהבצק יתקרר מעט, ויוצרים ממנו ידנית רולים באורך 5-7 ס"מ).

4. מחממים שמן לטיגון עמוק, ומטגנים את הצ'ורוס כשהשמן חם. מוציאים לנייר סופג, מגלגלים באבקת סוכר ומזריקים פנימה ריבת חלב.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר