באנו לשדרג

מתכון לסלט אבוקדו וגרגרי חומוס עם לימון וחמוציות

מתכון לסלט אבוקדו וגרגרי חומוס עם לימון וחמוציות - ולא, אין בו טיפת מיונז. תודו לנו אחר כך. אגב, מלבד הסנדוויץ', הסלט הנהדר הזה ישמח להתארח גם על שולחן השבת שלכם (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 400 גרם גרגרי חומוס משימורים, מסוננים ושטופים
  • 1 אבוקדו גדול בשל
  • 2 כפיות מיץ לימון סחוט טרי
  • 1/4 כוס חמוציות מיובשות
  • מלח ופלפל שחור
  • תוספות אופציונליות: פרוסות בצל סגול ועלי ארוגולה או תרד

אופן ההכנה:

1. בקערה בינונית, מועכים קלות את גרגרי החומוס במזלג. מוסיפים את האבוקדו לקערה, וממשיכים למעוך, עד לקבלת מרקם חלק עם חתיכות אבוקדו וחומוס פה ושם.

2. מוסיפים את מיץ הלימון והחמוציות, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים. שומרים במקרר בכלי אטום במשך יום-יומיים.
הצעת הגשה: קולים קלות 2 פרוסות לחם דגנים איכותי, מורחים על אחת מהן בנדיבות מהסלט, מוסיפים בצל סגול ועלי ארוגולה או תרד, סוגרים לכריך ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר