באנו לשדרג

5 דרכים להכין צ'יפס שלא עשוי מתפוחי אדמה

צ'יפס חצילים, צ'יפס קישואים שמנמן ופריך, צ'יפס סלק פוטוגני, צ'יפס בטטות בתיבול לא שגרתי ואפילו צ'יפס תפוחי עץ בקינמון לקינוח. חטיפים ביתיים שכיף לנשנש עם האורחים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
צ'יפס סלק פוטוגני (צילום: shutterstock)

צ'יפס סלק אפוי

התוצאה: חטיף ביתי שהכי טעים להגיש עם מטבלים חמצמצים על בסיס יוגורט ולנשנש באמצע הלילה בלי נקיפות מצפון.

>> למתכון

צ'יפס חצילים אפוי

צ'יפס תפוחי אדמה הוא אולי החטיף הטוב ביותר בכל הזמנים, אך רק אם יש לכם כוח רצון חזק במיוחד, תצליחו לאכול ממנו כמות הגיונית. כלומר, אף פעם. כל זה לא צריך להדאיג אתכם כשתכינו את האלטרנטיבה המפתיעה הזו: צ'יפס חצילים מתפצפץ שכיף לנשנש בלי להרוס את הדיאטה.

>> למתכון

צ'יפס בטטות עם 2 דרכים לתיבול

עם מרקם פריך מתפצפץ בזכות שיטת אפייה ייחודית, פלוס 2 דרכים לא שגרתיות לתיבול, לבחירתכם.

>> למתכון

צ'יפס קישואים ופרמזן

בואו נודה בזה: אנחנו לא באמת מצליחים להכין בבית צ'יפס כמו ההוא שמגישים לנו במסעדה ההיא. במקום, שווה לנסות את הצ'יפס הנהדר הבא: מקלות שמנמנים ופריכים של קישואים. והכי חשוב? לא צריך לעמוד לטגן - גם כאן הכל קורה בתנור.

>> למתכון

צ'יפס תפוחי עץ וקינמון

צ'יפס מתקתק, קראנצ'י ועם ארומה סתווית של קינמון שיחד מתחברים לחטיף ביתי ממכר ומלא אנרגיה שאפשר לקחת לכל מקום - ובעיקר, בריא יותר, ללא חשש תוספות תעשייתיות.

>> למתכון

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר