תיעוד דרמטי

המסוק המשטרתי תיעד: כמעט תאונה • צפו

בפעילות בכביש 35 תיעד המסוק המשטרתי רכב המבצע עקיפה בדרך לא פנויה תוך שחוצה בבירור קו הפרדה רצוף, כעבור מאות מטרים הוא נעצר ורישיונו נפסל • צפו (משטרה)

במסגרת פעילות אכיפה של אגף התנועה בכביש 35, ביצעו השוטרים אכיפה משולבת עם מסוק משטרתי וניידות גלויות וסמויות, זאת במטרה לאתר נהגים המבצעים עבירות תנועה חמורות המהוות סיכון ממשי למשתמשי הדרך.

במהלך הפעילות, זיהה סייר האוויר (שוטר) ששהה במסוק רכב המבצע עקיפה בדרך לא פנויה - לטענת המשטרה - "תוך שהוא חוצה קו הפרדה רצוף" ובכך סיכן את עצמו ואת משתמשי הדרך וכמעט גרם לתאונה חזיתית.

"התפללתי שלא תסתיים בחזיתית", אמר סייר האוויר שראה את העקיפה בזמן אמת.

מיד הועבר דיווח לניידות שהתמקמו בהתאם ולאחר נסיעה קצרה, בזמן שהמסוק מלווה את הנהג, הרכב נעצר ע"י השוטרים. הנהג, תושב לקיה, בן 58, טען להגנתו כי לא ביצע עקיפה מסוכנת והיו לו עוד מספר מטרים.

לנהג נרשמה הזמנה לדין ורישיון הנהיגה שלו נפסל ע"י קצין משטרה למשך 30 ימים.

במהלך הפעילות נרשמו 15 דו"חות לנהגים שביצעו עבירות מסכנות חיים ביניהן עקיפות תוך חציית קו הפרדה רציף ועבירות של נהיגה במהירות חריגה.

מהמשטרה נמסר כי "משטרת ישראל תמשיך בפעילות יצירתית ונחושה תוך שימוש בכלל האמצעים העומדים לרשותה על מנת לאתר נהגים המפרים את החוק ולהגביר את תחושת הביטחון בכבישים".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

11
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אלי
10
נהיגה ערבית מסכנת את כל הנהגים. יש להם נהיגה נוראית. מניסיון מר. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מכירה
9
אומנם בקוו מקובקו ולקראת הסוף על קו רצוף וב. זה לפני סיבוב ולא ניתן לראות את המכונית שכנגד. השיקול דעת של הנהג בהחלט מסוכנת מאוד.
shalom7890
8
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מני
7
הסימון בכביש מוטעה לחלוטין ומהווה סיכון לכן הנהג עקף במקווקו אבל סיכן חיים
ששש
6
הוא יצא בקו מקווקו , ובכניסה הוא נתקע עם המשאית. והתגנב על קו רצוף. למה שלילה ?
נהג וותיק
5
לדעתי הוא נהג בפרות אם כי לפי החוק אין הרבה מה לעשות כי למעשה הוא עקף במקום שמותר אבל הוא נהג בפראות זה ברור
אובייקטיבי
4
אתם לא שמים לב שהוא עוקף 4 רכבים במכה???? ברור שזה מסוכן
אבי
3
גם אם מקווקו הוא צריך להסתכל לבדוק את מצב התנועה ממול ולא לעקוף כמה במכה
ufu
2
עקף בקו מקווקו לחלוטין !!! וכשהנתיב מולו פנוי לחלוטין !!!! משטרה זבל שקרנים !!!!
משה
לא ראית איך הוא מסכן את הרכב ממולו... ואם אתה היית יושב ברכב שבא ממולו או חלילה היתה תאונה חזיתית לא היית פה בשביל להשמיץ את המשטרה שבחלק הזה לכל הפחות משתדלת למנוע תאונות אל תחפש רק להכפיש...
איתן
1
ראשית הי שיקול דעת מוטעה ופזיז של הנהג אבל לא קו הפרדה רצוץ שנית הצילום בוצע מרחפן ולא ממסוק ולכן השוטר לא היה במסוק. המשטרה צריכה להתנצל על בזבוז כספי ציבור להעלות מסוק לאוויר עם צוות והכל במקום להשתמש ברחפן שצורך מעט חשמל בלבד (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יהודה
אתה צודק (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
א.ר.

אולי גם יעניין אותך:

עוד במשטרה :