מה אוכלים היום?

מתכון להמבורגר סלמון וקינואה

במקור, מדובר באלתור של קציצות משאריות סלמון וקינואה - איכשהו הן הפכו ללהיט הכי חם בתפריט הביתי. המבורגר סלמון וקינואה עם קציצות רכות ועסיסיות - התוספות עליכם (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 450 גרם סלמון טחון (או שאריות סלמון מבושל / אפוי, קצוצות דק)
  • 1 כוס קינואה מבושלת
  • 1 כפית מלח
  • 1 ביצה
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות שמן זית או שמן אבוקדו
  • להרכבת המנה: 5 לחמניות המבורגר, פרוסות עגבנייה, עלי חסה, מיונז או כל רוטב אהוב אחר

אופן הכנת המבורגר סלמון:

1. מערבבים את כל מרכיבי ההמבורגר בקערה גדולה לעיסה אחידה.

2. בידיים רטובות, מעצבים 5 קציצות בגדול שווה ומסדרים אותן בצלחת.

3. במחבת גדולה, מחממים את השמן על אש בינונית, ומטגנים כל קציצת המבורגר במשך כ-4 דקות מכל צד. מרכיבים את ההמבורגרים ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר