מוקה שוקולטה פרווה - כל מה שאנחנו צריכים החורף הזה: מוקה שוקולטה
מוקה שוקולטה פרווה (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(3 מנות):

  • 1 כוס קפה מבושל (1-2 כפיות קפה + מים רותחים)
  • 1 פחית חלב קוקוס (שימורי קרם קוקוס)
  • 2 כפות אבקת קקאו, מנופה
  • 3 כפות סירופ מייפל
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • קורטוב מלח ים

אופן ההכנה:

אאא

1. בסיר בינוני, מערבבים יחד את הקפה המוכן וחלב הקוקוס. מביאים לרתיחה, ומנמיכים לאש קטנה. 

2. מוסיפים את אבקת הקקאו, ומערבבים במהירות בעזרת מטריפה ידנית, עד שלא נותרים גושים. מוסיפים את המייפל והמלח וטורפים שוב.

3. מסירים מהאש וטורפים פנימה את תמצית הווניל. מגישים מיד, חם, עם מרשמלו או קצפת.