ליד הקפה

מתכון לעוגת תפוחים בחושה - קריספית מבחוץ, ענן מבפנים

עוגת תפוחים בחושה ללא הקצפה בטעם מתוק-חמצמץ עדין וממכר ומרקם רך ואוורירי מבפנים ופריך מבחוץ. במילים אחרות, הכוכב החדש במטבח שלכם שאתם עומדים להכין שוב ושוב (מתכונים, אוכל)

חיה ללונק | כיכר השבת |
עוגת תפוחים בחושה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 תפוחי עץ ירוקים מזן גרני סמית, חתוכים לקוביות קטנות
  • 4 ביצים בגודל Large
  • 1/4 1 כוסות סוכר
  • 2 כוסות קמח, מנופה
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 1 כוס שמן
  • 2 כפיות אבקת קינמון
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 100 גרם אגוזי מלך, קצוצים גס

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים את קוביות התפוחים, הקינמון ורבע כוס סוכר ומניחים בצד, למנוחה.

2. בקערה גדולה נפרדת, טורפים היטב בעזרת מטריפה את הביצים, השמן וכוס הסוכר הנותרת. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וטורפים שוב. מוסיפים את תמצית הווניל ומחצית מכמות האגוזים, מערבבים ומוסיפים את תערובת התפוחים. מערבבים הכל יחד היטב.

3. יוצקים את התערובת לתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה, ומפזרים מעל את המחצית הנותרת של האגוזים.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא יבש.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר