ספיישל פורים

מתכון לדג דניס שלם אפוי במילוי שום ועשבי תיבול

השפית מורן פינטו עם מנת פתיחה מרשימה לשולחן סעודת הפורים - דג דניס אישי לכל סועד, ממולא בהמון עשבי תיבול ושום שמתאחדים היטב עם טעמו העדין של הדג (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
דג דניס שלם אפוי במילוי שום ועשבי תיבול (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 דגי דניס בגודל שמתאים למנה אישית
  • צרור כוסברה, קצוץ
  • צרור פטרוזיליה, קצוץ
  • 20 שיני שום, קצוצות
  • 1 כף שבבי צ'ילי מיובש
  • מלח גס
  • 1/2 כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים יחד את הפטרוזיליה, הכוסברה ושמן הזית.

2. ממלאים את הדגים ב-3/4 מכמות התערובת, חורצים בכל דג 3 חריצים ומסדרים אותם בתבנית.

3. מורחים את תערובת עשבי התיבול והשום הנותרת על הדגים, ומפזרים מעל מלח גס ושבבי צ'ילי.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 40 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר