מה אוכלים היום?

מתכון למרק מלפפון ואבוקדו תוך 15 דקות

תיאורטית, להכין מרק נשמע כמו עסק קל, אבל כשמתחילים לקצוץ ולחתוך ולהרתיח, זה מרגיש כמו עבודה ארוכה מדי, אז הנה גרסת העצלנים המהירה והפשוטה לאחד המרקים הטובים שתטעמו (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 מלפפונים, קלופים וקצוצים
  • 2 אבוקדו, מקולפים וחתוכים לרבעים
  • 1/4 צרור פטרוזיליה טרייה
  • 1/4 צרור נענע טרייה
  • 1 ליים או לימון קטן, סחוט היטב
  • 1 כוס יוגורט יווני
  • מלח גס ופלפל שחור טחון טרי

להגשה:

  • 1 בגט, חצוי אופקית לשניים
  • 45 גרם חמאה ללא מלח
  • 1 כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • 1/2 כוס יוגורט יווני
  • 2 ליים או לימונים קטנים, סחוטים היטב

אופן ההכנה:

1. במעבד מזון או עם מוט בלנדר, טוחנים למחית חלקה את המלפפונים, האבוקדו, הפטרוזיליה, הנענע, הליים והיוגורט. מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.

2. במקביל, מניחים את שני חצאי הבגט בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים מעל את הגבינה המגוררת ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 10-12 דקות, עד שהגבינה נמסה.

3. מחלקים את המרק בין 4 קעריות הגשה, מערבבים היטב את היוגורט ומיץ הליים, יוצקים מעל המרק, פורסים את הבגט החם ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר