הכנות אחרונות לפסח: מנות הגורמה כבר בדרך

חברת התיירות "תור פלוס" נמצאת בשלבי התארגנות אחרונים לפסח. כבכל שנה, נשלחו מכולות גדולות למלונות בחו"ל מישראל ומרחבי אירופה המכילות ציוד מיוחד של מזון גורמה, לא שרויה, מצות עבודת יד ושאר פינוקים שיאפשרו לנופשים במלונות הפאר בכרתים, ונציה - איטליה וספרד פסח כשר למהדרין וטעים (תיירות, שיווקי)

הרב פדווא יחד עם יעקב כהן, בעלים – תור פלוס. (צילום: יחצ)

לשליחת המכולות קדם סיור מקדים של הרב פדווא, האמון על ההכשרה הקפדנית, יחד עם יעקב כהן – הבעלים של חברת תור פלוס.

השפים והקונדיטורים כבר עובדים במרץ על התפריטים העשירים בכדי להבטיח שאיש לא יישאר רעב במהלך החג. כל מלון מלווה בצוות צמוד של תור פלוס לנתינת מענה 24/7. נבנתה תכנית עשירה לאורך כל השהות בכל מלון הכוללת שיעורים ופעילות דתית. נסגרו תכניות אומנותיות מגוונות למלונות בארץ ובחו"ל, ביניהם אומנים בעלי שם כגון הזמרים שלמה כהן ולהקתו, משה לאופר ובניו אלי ובני, מלך הקומזיצים - פיני איינהורן, החזן סיימון כהן, אודי דווידי, ומגוון אמני חושים.

גם לילדים דאגו בתור פלוס לקייטנות עשירות במגוון פעילויות בהנחיה של צוות מיומן, בכל מלון בארץ ובחו"ל.

חדרים אחרונים, בכשרות מהודרת, לא שרויה, ניתן למצוא עדיין במלון גולדן קראון ובמלון דיוויד ים המלח המפוארים. את השהות במלון דיוויד ים המלח, הגדול במלונות האיזור ילוו הרב אזרחי והחזן הנודע סיימון כהן והכשרות הינה בהשגחת הרב בורשטיין. בגולדן קראון, פאר מלונות הצפון, ילוו הרב שלום כהן, ובני משפחת לאופר. יערכו טיולים לצפון בחסות תור פלוס. המלון בהשגחת הרב מנת.

הקונדיטורים בהכנות / טעימות לחג
המכולות יוצאות לדרך.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר