מה אוכלים היום?

מתכון לקציצות סלמון אפויות שמנצלות שאריות משבת

לשפית מורן פינטו נמאס לזרוק אוכל משבת, אז בכל יום ראשון היא מוצאת דרך יצירתית אחרת לנצל את השאריות. והפעם: מתכון לקציצות סלמון נימוחות ורכות שהולכות עם כל תוספת - מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
קציצות סלמון אפויות (עיבוד: כיכר השבת)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 700 גרם פילה סלמון אפוי
  • 3 ביצים
  • 1 כף חרדל גרגירים
  • מלח
  • 3/4 כוס פירורי לחם

אופן ההכנה:

1. מפוררים היטב את הסלמון, ומערבבים בקערה עם שאר המרכיבים לעיסה אחידה.

2. יוצרים קציצות פחוסות ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות, עד לקבלת קציצות זהובות וקריספיות מבחוץ ורכות מבפנים. מגישים לצד אורז וירקות מוקפצים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר