מה אוכלים היום?

מתכון לקציצות עוף עם תפוחי אדמה וקישואים של מורן פינטו

קציצות שזוללים ישר מהמחבת וטעים להגיש ליד מרק לוהט ביום קר. בונוס: הן מנצלות היטב שאריות חזה עוף. מסוג המתכונים ששווה להדפיס ולתלות על המקרר - אתם הולכים להכין אותן שוב ושוב (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
קציצות עוף נימוחות ופריכןת (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 כוסות שאריות חזה עוף מוכן ומפורק או 1 פרפר חזה עוף, צלוי בתנור (הוראות הכנה בהמשך)
  • 4 תפוחי אדמה, מבושלים ומעוכים לפירה
  • 3 קישואים קטנים, בקליפתם, מגורדים
  • 4 ביצים
  • 3/4 כוס קמח, מנופה
  • 1/2 כף מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כף שטוחה תבלין גריל
  • 100 גרם פירורי לחם זהובים
  • שמן לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה:

*אין לכם שאריות חזה עוף? משמנים פרפר חזה עוף מתבלים במלח ופלפל שחור וצולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות. העוף אמור להיות יבשושי ולעיס.

1. בקערה, מניחים את כל המרכיבים מלבד פירורי הלחם ולשים היטב לעיסה אחידה.

2. מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק ובמקביל, יוצרים מהעיסה קציצות בגודל שווה ומועכים אותן קלות.

3. מגלגלים את הקציצות בפירורי הלחם, ומורידים בזהירות 5-6 קציצות לסיר עם השמן החם ומטגנים משני הצדדים להזהבה טובה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר