מתכונים לפסח 2016

מתכון לסלט סלק חי עם עלי רוקט ואגוזים - כשר לפסח

מה עושים עם סלק? סלט שמתאים לכל דבר: מתכון לסלט סלק חי עם עלי רוקט ואגוזים - כשר לפסח למהדרין. הסלט גמיש בהחלט וניתן להוסיף או להוריד מרכיבים לפי הטעם - רק אל תוותרו על הסלק. טעים בעיקר כמרענן לצד מנות בשר ופירה (מתכונים לפסח, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
ככה זה מתחיל. סלט סלק חי עם עלי רוקט ואגוזים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 סלקים גדולים לא מבושלים
  • 1 כוס אגוזי מלך קלויים
  • חופן עלי רוקט
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1 כף סוכר חום
  • 3 כפות חומץ
  • 3 כפות שמן זית

אופן הכנת סלט סלק חי:

1. מניחים בקערת סלט את עלי הרוקט, שטופים ונקיים.

2. מקלפים וחותכים את הסלקים לגפרורים או פרוסות דקות, מניחים על עלי הרוקט ועליהם מפזרים את האגוזים.

3. בכלי קטן מערבבים היטב את החומץ, השמן, הסוכר, המלח והפלפל עד לקבלת רוטב אחיד, ויוצקים על הסלט סמוך להגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר