מתכונים לפסח 2016

מתכון לחטיף קרמל שקדים ביתי כשר לפסח

אין לכם מה לנשנש בפסח? הבעיה נפתרה: מתכון לחטיף קרמל שקדים ביתי כשר לפסח שמכינים במהירות בשיטת "ערבב ולמקרר", ללא צורך בחיתוכים מדויקים. להפך. אגב, החטיף הזה נהדר גם בתור קינוח (מתכונים לפסח, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
חטיף קרמל שקדים ביתי כשר לפסח (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס סוכר
  • 1/4 כוס מים
  • 1 כף מיץ לימון
  • 350 גרם שקדים לא קלויים
  • 1 כף שמן לשימון התבנית

אופן הכנת חטיף קרמל שקדים:

1. ממיסים בסיר על אש בינונית את הסוכר והמים, תוך ערבוב, עד לקבלת קרמל זהוב.

2. מוסיפים את השקדים בשלמותם לסיר ומערבבים היטב.

3. משמנים תבנית בכף שמן, יוצקים את השקדים המקורמלים לתבנית ומשטחים לשכבה אחידה. מעבירים למקרר, עד לצינון מלא.

4. חותכים את תכולת התבנית למלבנים צרים או שוברים לחתיכות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר