לכבוד שבת

מתכון לבריסקט - חזה בקר רך ועסיסי של 'וול דאן'

בשביל המנה החגיגית והטעימה הזו תצטרכו לסדר את הרכיבים בסיר, לשגר אותם לבישול ארוך וזה הכל. התוצאה: נתח חזה בקר רך ועסיסי עם שאלוט וערמונים נימוחים. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים לשבת, אוכל)

בריסקט - חזה בקר עם שאלוט וערמונים (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • נתח בריסקט במשקל 2 ק"ג מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 10-12 בצלי שאלוט שלמים, קלופים
  • 1 כרישה, חתוכה למקטעים בינוניים
  • 200 גרם ערמונים
  • 2 כפות שמן, רצוי שמן זית
  • 3-4 כפות רוטב ברביקיו מעושן
  • 1 כפית פלפל צ'ילי גרוס
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה:

נתח מספר 3 שידוע בשמו האמריקאי "בריסקט" ובעברית - חזה בקר, מיועד לבישול ארוך כדי להתרכך והוא מעניק טעם עמוק ועשיר לכל מנה שתכינו ממנו. במהלך הבישול או הצלייה, הנתח מגיר נוזלים רבים, מה שהופך אותו בסופו של דבר לעסיסי במיוחד.

היום נכין מנה חגיגית, טעימה ומרשימה לשבת ולחג עם נתח חזה בקר משובח של רשת קצביות 'וול דאן' שמתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, תיבלתי את התבשיל בתבלינים מסדרת תבליני ורטבי הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של וול דאן תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

רשת קצביות וול דאן עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

(צילום ועריכה: אוראל בראל)

1. בסיר גדול על אש בינונית, מחממים את השמן, צורבים את נתח הבשר במשך 2 דקות מכל צד ומוציאים אותו לצלחת נפרדת.

2. מוסיפים לסיר את הבצלים והכרישה, מתבלים בצ'ילי גרוס, פלפל שחור ומלח, יוצקים את רוטב הברביקיו, מוסיפים את הערמונים, מטגנים תוך כדי ערבוב במשך 2-3 דקות.

3. מחזירים את נתח הבשר לסיר, מוסיפים 3 כוסות מים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 4-5 שעות, עד שהבשר רך.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר