מארחים בחנוכה

מתכון ללביבות עלי מנגולד וגבינת כבשים

השפית מורן פינטו עם מתכון ללביבות עלי מנגולד וגבינת כבשים טעימות ומהירות הכנה שיבואו בול לסנדוויץ' שלכם, אבל לא רק, בעצם. הלביבות האלה מושלמות גם לצד שמנת חמוצה וסלט רענן. הלביבות מורכבות מעלי מנגולד, עלי סלק בריאים ששווה לשלב בכמה שיותר מאפים, פשטידות ולביבות, כמובן (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
לביבות עלי מנגולד וגבינת כבשים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 10 עלי מנגולד, קצוצים
  • 1 בצל לבן, קלוף וקצוץ דק
  • 2 ביצים
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 150 גרם גבינת כבשים, מפוררת
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. במחבת גדולה, מחממים 3-4 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה טובה. מוסיפים את עלי המנגולד ומטגנים יחד עד שהנפח של העלים יורד.

2. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הגבינה, הביצים ופירורי הלחם ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם. נותנים לתערובת לעמוד במשך 10 דקות.

3. במקביל, מחממים שמן לטיגון חצי עמוק, בגובה 2.5 ס"מ וכשהשמן חם, לוקחים כף נדיבה מהתערובת, מניחים בזהירות בשמן ומטגנים במשך 3 דקות מכל צד עד להזהבה יפה.

יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר