התקנון לעובדי המדינה קובע כי מי שמכהן במשרת אמון וייבחר ליו"ר ועד עובדים - לא יוכל להמשיך בתפקידו. כעת, עובדים במשרד הדתות דורשים מצחי חמדני, רמ"ט השר דוד אזולאי, לעזוב את תפקידו בוועד העובדים מחשש לניגוד עניינים. משרד הדתות: "הנושא בסמכות העובדים וההסתדרות" (חדשות)
ל"כיכר השבת" נודע כי קבוצת האקרים שפרצה למחשבי ישיבת מיר, שתלה קוד זדוני ודרשה תשלום כופר בתמורה לשחרור הקבצים שהוחזקו בהם. בעקבות כך, תשלום המלגות לאברכים עוכב (חרדים)
חוק הרשויות המקומיות קובע כי חבר מועצה שנעדר מ-3 ישיבות מועצה ברציפות אמור להיות מודח מתפקידו, אולם יו"ר הקואליציה רמי לוי נותר לכהן בתפקידו בעיריית י-ם למרות היעדרויותיו (חדשות)
הורים לתלמידות בבית הספר "בית יעקב" בגבעת שאול מאיימים להשבית את הלימודים בשל ליקויים חמורים בתברואה. "כיתות רבות דולפות, השירותים מוצפים במים". העירייה: פועלים בנושא (חרדים)
שלמה זלמן שפירא, ממקימי שכונת 'רמת שלמה', הפיץ מכתב חריף נגד בכיר בשכונה שלטענתו תקף אותו וגרם לו לנזקים קשים, אולם קיבל קנס מוקטן לאחר שטען 'קים לי מדרבא מיניה'. הפרטים (ארץ)
רק שלושה חודשים מאז ההנפקה, וקרן "מגוריט" רושמת ירידה חדה בבורסה. היום הודיעה הקרן כי היא תבצע רכישת מניות עצמית בכדי לחזק את ערך המניה. הפסדים של מיליונים (חרדים, כלכלה)
מדינות שונות הזהירו מהונאת פירמידה, 'ניסאן' פרסמה הכחשה חריפה להודעת מפיצי 'קיירוס' כי היא עושה שימוש בשירותי החברה ו'איי-פיימנטס' השעתה חשבונות. הקשיים של המיזם התמוה (כלכלה)
מיזם קיירוס פלאנט שהציע חכירת שטחים במחשבים תמורת רווחים מצירוף משקיעים נוספים נקלע לקשיים, והמשקיעים לא יכולים למשוך את כספם: "בחברה אומרים שעובדים ביצעו הונאה" (חדשות)
חברת 'צ'ק פוינט' חשפה כי חוקרי האבטחה שלה זיהו מתקפת סייבר המכוונת למכשירי אנדרואיד שחשפה יותר ממיליון חשבונות גוגל. בפנים: כך תגלו אם חשבונכם נפרץ (דיגיטל)
שר הבריאות יעקב ליצמן טען בתגובה לתחקיר ששודר בערוץ 10 כי ראה"ע ערד התנה כיתות לימוד לחרדים - בכך שיפסיק להעביר חסידים לעיר. ראש העיר: "הוצא מהקשרו" (חדשות)
היעדרותו של חבר מועצת עיריית ירושלים, ישראל קלרמן, מובנת - בשל האבל על פטירת אחיו. אך היעדרות חברים חרדים ודתיים אחרים, אפשרה את אישור התקציב לרפורמים (חדשות, בארץ)
רשת הגנים של ש"ס נאלצה לפצות נער שנפל מחלון ביתו בקומה הרביעית לפני כ-13 שנה מאחר ולא היה למוסד ביטוח תלמידים. הפיצוי הכולל לילד: חצי מיליון שקלים (חרדים, חינוך)
אסלות שבורות וליקויי תברואה באלעד, בניינים מטים ליפול בבני ברק, סחבת בקבלת היתרי בנייה בי-ם וחבר מועצה שמתערב בדיון על קבלת רישיון. דו"ח המבקר על התנהלות הרשויות המקומיות (בארץ)
בשורה לאלפי חרדים: בעקבות הפרסום ב"כיכר השבת" הוחלט לשנות את הסעיף המפלה, וחסידות צאנז וחסידי חב"ד, כמו גם החוזרים בתשובה - יוכרו מעתה באקדמיה כחרדים לכל דבר (חרדים, ארץ)
אליעזר ראוכברגר, נציג 'יהדות התורה' בעיריית ירושלים וסגנית ראש העיר חגית משה, נועדו עם רב העיר הרה"ג אריה שטרן בדיון על עמותת "אלול" החשודה כרפורמית (אקטואליה)
מנהיג קהילת "שובו בנים", הרב אליעזר ברלנד, הודה והורשע בבית המשפט בעבירות של מעשים חמורים במסגרת הסדר טיעון שמבקש להשית על הרב 18 חודשי מאסר (אקטואליה)
פרטים חדשים על הדרמה בייצוג הרב ברלנד: עורך הדין החדש שנשכר והחל במגעים לעסקת טיעון עם הפרקליטות גויס על ידי משפחת הרב ונגד עורכי הדין שנשכרו על ידי החסידים. חשיפה (חדשות)
עורכי הדין הוותיקים פוטרו לטובת עורך דין חדש שפתח במגעים מול הפרקליטות והביא למתווה לפיו הרב יודה בעבירות קלות בתמורה לעונש מקוצר ושינוים בכתב האישום. הסיפור המלא (חדשות,ארץ)
בבית החולים שיבא בתל השומר הלך לעולמו הרב מנחם אליהו מקלב ז"ל, מחשובי האברכים בכולל פוניבז'. זאת לאחר שלחם בשנים האחרונות במחלה בה לקה לאחר חתונתו (דיין האמת)
בכיר בארגון "השומרים" התלונן במשטרה כי הוא מאויים על ידי גורמים שונים בעקבות מעצרו של צעיר חרדי בחשד לפגיעה בילדים. "הגישו נגד הבכיר תלונת שווא חמורה" (חרדים,בארץ)