אפל מפתיעה ומציגה דו"חות מכירה מצוינים

ענקית הטכנולוגיה אפל הציגה אמש (ג') דוחות מצוינים בעיקר בשל מכירת האייפון 7 שלה איתו עקפה אפל את יעדי המכירה כבר ביותר ממיליון מכשירים, זאת מעל לתחזיות (דיגיטל, סלולר)

יש לו סיבות להיות מרוצה. טים קוק מנכ"ל אפל (צילום: שאטרסטוק)

אפל מכה את התחזיות הכלכליות המוקדמות עם דו"חות מצוינים. החברה דיווחה אמש (ג') לאחר סיום המסחר על מכירות שיא לאייפונים שהסתכמו ב-78.3 מיליון כשהרבעון הזה הוא הרבעון השלם הראשון בו מדווחת החברה על מכירות האייפון 7 החדש יחסית.

התחזיות המוקדמות צפו מכירות של 77 מיליון אייפונים בלבד כשכאמור כבר עתה עקפה החברה את היעד.

הכנסות החברה הסתכמו ב-78.3 מיליארד דולר לעומת התחזיות המוקדמות שצפו מכירות של 76.3 מיליארד דולר. הרווח הנקי של החברה הסתכם ב-3.38 דולר למניה לעומת התחזיות שצפו רווחים של 3.22 דולר למניה.

הכנסות החברה משירותים הסתכמו ב-7.17 מיליארד דולר לעומת קצת יותר מ-7 מיליארד דולר ברבעון המקביל והתחזיות המוקדמות שצפו הכנסות משירותים בהיקף של 6.9 מיליארד דולר.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בסלולר ואפליקציות: