בטטות שלמות אפויות עם טאצ' של קינמון

ושמנת חמוצה נדיבה מלמעלה עם עירית קצוצה - כן, זה בדיוק כמו שאתם מדמיינים את זה: בטטות רכות, נימוחות וחמימות שמקבלות באהבה את החמיצות הקרירה של השמנת (מתכונים, אוכל)

זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 8 בטטות גדולות ושמנות
  • 500 גרם מלח גס
  • פלפל לבן
  • קינמון
  • שמן זית
  • שמנת חמוצה
  • עירית קצוצה

אופן ההכנה:

1. בתבנית שטוחה, מפזרים את המלח בשכבה אחת, ומניחים מעל את הבטטות שלמות, בקליפתן.

2. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 40 דקות עד שהבטטות רכות.

3. מוציאים מהתנור, וכשהבטטות מתקררות מעט, עושים בהן חריץ עמוק לאורך, מפזרים מעל פלפל לבן, מלח ומעט קינמון, מניחים בנדיבות שמנת חמוצה, מפזרים עירית קצוצה ומגישים מיד.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
הבטטה מתוקה מאוד הקינמון מיותר לטעמי (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מיכל
1
אפיתי את הבטטות ואחרי זה חרצתי מחמעלה פיזרתי מלח ופלפל שחור גרוס והנחתי שמנת חמוצה מעורבבת עם בצל ירוק קצוץ והגשתי לשולחן הכל נעלם במהירות (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ליאת

אולי גם יעניין אותך:

עוד בתוספות וירקות: