מתכון: ברוסקטה בטעמים ומילויים מיוחדים

מורן פינטו ממשיכה להפתיע ומגישה מתכון שישדרג את ארוחת הצהריים היומיומית שלכם. והיום: מתכון מיוחד לברוסקטה בטעמים ומילויים מיוחדים, לצד פסטרמה או כבד קצוץ (אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
ברוסקטה בטעמים מיוחדים (צילום: מורן פינטו)

המצרכים לברוסקטה בטעמים

2 בגטים צרפתיים פרוסים

באלכסון בעובי 2-3 ס״מ

שמן זית

מלח גס


אופן הכנת הברוסקטה

מחממים תנור לחום בינוני

מניחים את פרוסות הבגט בתבנית תנור

מזלפים שמן זית ומפזרים מלח גס

אופים למשך 12-15 דק׳ עד קבלת הזהבה יפה וברוסקטה יציבה

המצרכים למילויים וממרחים לברוסקטה

ממרח חציל קלוי

1 חציל קלוי על אש גלויה

1 שן שום כתושה

מלח

1/2 לימון סחוט

1 כף מיונז

אופן הכנת הברוסקטה בטעמים

בעזרת מקל בלנדר טוחנים יחד את כל החומרים עד קבלת מרקם קרמי,

פלפלים קלויים

3 פלפל אדום

4 שיני שום פרוסות

מלח גס ושמן זית

אופן הכנת המילוי לברוסקטה

מחממים תנור לחום של 200 מעלות

מניחים את הפלפלים בתבנית אםיה וצולים עד שהם רכים מכל הכוונים

מוציאים לתוך שקית ומחכים שיתקררו

קולפים את הפלפלים ופורסים לרצועות

מניחים בקערה ומתבלים בשמן זית, ומלח גס

מפזרים את פרוסות השום ומשרים יחד.


פסטרמה מוקפצת

150 גר׳ פסטרמה ( מכל סוג )

1 כפית פלפל גרוס טרי

1 כף דבש

2 כפות מיונז וואסבי

אופן ההכנה

במחבת חמה מקפיצים רצועות של פסטרמה מתבלים בפלפל ודבש ומכבים, על הברוסקטה מורחים מיונז וואסבי ומעל הפסטרמה המוקפצת

אפשריות נוספות

כבד קצוץ

פטריות מוקפצות בטריאקי

או כל רעיון אחר שעולה על דעתכם

חודש טוב ומבורך
מורן פינטו
Mpinto166@gmail.com
בחודש הקרוב מתקיימות סדנאות אוכל בייתיות וטעימות להצטרפות צרו קשר במייל

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר