מתכון: סלסת עגבניות ואבוקדו לצד חטיף תירס קראנצ'י

השפית מורן פינטו, עורכת מדור 'אוכל' של 'כיכר השבת', מגישה מתכון מיוחד לסלסת עגבניות ואבוקדו, המוגשת לצד חטיף תירס קראנצ'י, ומשאירה טעם נהדר בפה (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
(צילום: shutterstock)

המצרכים לסלסת עגבניות ואבוקדו לצד חטיף תירס קראנצ'י

לחטיף:
  • 1 חבילת חטיף דוריטוס טבעי או כל חטיף תירס אחר
לסלסת עגבניות:
  • 3 עגבניות צלויות קלות בתנור
  • 1 בצל סגול בינוני קצוץ דק
  • 1 פלפל חריף קצוץ
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 לימון סחוט היטב
  • מלח גס
  • 1/2 צרור פטרוזליה קצוצה

המצרכים לסלסת אבוקדו

  • 2 אבוקדו חתוכים לקוביות קטנות
  • 1 בצל סגול בינוני קצוץ
  • 3 ענפי בצל ירוק קצוצים
  • מלח גס
  • לימון אחד סחוט
  • 10 עלי נענע קצוצים דק
  • 1/2 פלפל חריף קצוץ דק
  • 1 גמבה אדומה קצוצה דק

אופן ההכנה של סלסת עגבניות ואבוקדו לצד חטיף תירס קראנצ'י

לסלסת העגבניות:

  • קוצצים את העגבניות
  • מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים ומערבבים היטב יחד

לסלסת האבוקדו;

  • לקערה מעבירים הכל קצוץ יחד
  • מערבבים ומתבלים
  • טועמים ומתקנים תיבול

להגשה:

  • ממלאים בצלוחית מכל סלסה
  • מגישים לצד קערה של דוריטוס או טורטיות (ניתן לחמם אותן מעט בתנור).

בתיאבון!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר