מתכון: לביבות תרד וגבינת פרמז'ן

אין כמו לפתוח את חודש כסלו עם לביבות תרד מפנקות. השפית מורן פינטו, עורכת מדור 'אוכל' ב'כיכר השבת', מגישה מתכון שיעשה לכם ראש חודש שמח. לביבות תרד וגבינת פרמז'ן (מתכון)

מורן פינטו | כיכר השבת |
לביבות (צילום: shutterstock)

המצרכים ללביבות תרד וגבינת פרמז׳ן

  • 3 כוסות תרד קפוא, מופשר
  • 1 כוס גבינת פרמז׳ן מפוררת
  • 4 ביצים
  • 1 כוס פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל לבן
  • קורט אגוז מוסקט
  • שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה של לביבות תרד וגבינת פרמז'ן

  • מסננים את התרד המופשר
  • בקערה מערבבים את התרד עם שאר החומרים והתיבול.
  • משהים כ-10 דק׳ עד ספיגת הנוזלים
  • אם הבלילה רכה מידי יש להוסיף מעט קמח לבן.
  • מחממים במחבת גדולה את השמן
  • בעזרת כף לוקחים מהבלילה ומניחים במחבת לטיגון עד הזהבה.
  • מגישים עם גבינת לבנה וסלט קצוץ

חודש טוב!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר