חשוב

משתמשים בבשר קפוא? הנה כמה טיפים חשובים ונחוצים

ערכתם קנייה חודשית של בשרים לבית? פירקתם עופות, סדרתם בקופסאות והכנסתם למקפיא? הנה כמה טיפים חשובים לעבודה עם בשר קפוא שרוצים להכין ממנו מטעמים (אוכל)

המחלקה הטיה של רמי לוי (צילום: באדיבות המצלם)

ערכתם קנייה חודשית של בשרים לבית? פירקתם עופות, סדרתם בקופסאות והכנסתם למקפיא?
כמה טיפים לעבודה עם בשר קפוא שרוצים להכין ממנו מטעמים - - -

  1. הקפיאו את הבשר הישר לאחר הקניה כך הוא ישמר לכם טרי לאורך זמן בדיוק כמו שאתם אוהבים.

  2. יום חמישי אחה"צ ואתם רוצים להתכונן לקראת שבת? שימו לב -מומלץ להפשיר את הבשר במקרר ולא על השיש. הפשרה מחוץ למקרר מאפשרת לחיידקים להתרבות על הבשר. ככל שהוא שוהה בטמפרטורת החדר זמן רב יותר – כך הוא עלול לצבור יותר חיידקים, שימו לכם תזכורת יום רביעי בערב להוציא את הבשר מהמקפיא למקרר...

  3. ולא, לא כדאי לחפף בהפשרה ולומר שהבשר או העוף יפשירו תוך כדי הבישול. הפשרה ראויה תבטיח בשר במרקם אחיד וטעים, לכבוד שבת קודש!

  4. העוף בתנור, הבשר מתבשל על האש, המרק מוכן... תענוג. הי, לא ללכת לישון - כדאי לנקות היטב את סביבת העבודה לאחר ההתעסקות עם הבשר. חטאו את הכיור, את השיש ואת קרש החיתוך.

בכל אחת מהחנויות ברשת השיווק 'רמי לוי' תוכלו למצוא מעדניה עם בשר 100% טרי כבדו את השבת בדיוק כמו שאתם אוהבים.

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר