באנו לשדרג

חידה: איך מגישים יין אדום ופסטה בצלחת אחת?

אנחנו אוהבים פסטה ואנחנו אוהבים יין אדום. לגיטימי שנחפש דרך לאחד את שניהם, לא? אז קבלו: מתכון לפסטה ברוטב יין אדום ומדריך וידאו להכנה שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

ס'באשערט. פסטה ברוטב יין אדום (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי / פרווה

רכיבים

  • 1 חבילת פסטה ארוכה
  • 1 בצל, קצוץ
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 כף שמן זית
  • 2 כוסות ציר עוף או מים + מעט אבקת מרק
  • 1 בקבוק שלם (750 מ"ל) יין אדום

אופן ההכנה:

1. בסיר רחב, מניחים את הפסטה, הבצל הקצוץ, השום והשמן, יוצקים על הכל את ציר העוף או המים ומעל מרוקנים את כל בקבוק היין.

2. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ומידי פעם מערבבים. לאחר הבעבוע הראשוני, מנמיכים מעט את הלהבה, מערבבים ומסירים מהאש. מגישים מיד, חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (69%)

לא (31%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד בפסטות: