כיכר השבת

מיטלס מאנדיי

מתכון לסלופי ג'ו טבעוני - כריך אמריקאי עסיסי וטעים

תנו לנו לדאוג לכם לארוחת פרווה טעימה, מזינה ומשביעה לפחות פעם אחת בשבוע. והפעם: מתכון לסלופי ג'ו טבעוני - סנדוויץ' אמריקאי עסיסי מ"בשר" טחון עטוף ברוטב עגבניות פיקנטי. כריך שהוא ארוחה שלמה ב-20 דקות הכנה (מתכונים טבעוניים, אוכל)

1
כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | כיכר השבת | י"ט בחשוון | 25.10.21
סלופי ג'ו טבעוני
סלופי ג'ו טבעוני (צילום: The Fry Family Food Co. on Unsplash)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 300 גרם תחליף בשר טחון צמחוני
  • 400 גרם קוביות עגבניות מקופסת שימורים
  • 400 גרם עדשים מקופסת שימורים, מסוננות או עדשים מבושלות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל, קצוץ דק
  • 1 פלפל חלפיניו קטן, קצוץ דק
  • 2-3 שיני שום, קצוצות דק
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 כף סוכר חום
  • 1/2 כוס עגבניות שרי, חצויות
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • 1/2 כוס מים
  • 2 כפיות כמון
  • 2 כפיות פפריקה מעושנת
  • 1 כפית תערובת תיבול איטלקי או תימין מיובש
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מחממים מחבת, רצוי עם תחתית כבדה, על אש בינונית-נמוכה במשך 3 דקות. מוסיפים את השמן, הבצל והחלפיניו ומטגנים יחד תוך ערבוב מדי פעם, במשך 3-5 דקות עד שהבצל רך ומתקרמל.

2. מוסיפים את השום, מטגנים בערבוב במשך דקה אחת ואז מוסיפים את תחליף הבשר הצמחוני ומבשלים במשך 5 דקות או עד שהתערובת חמה.

3. מוסיפים את רסק העגבניות והסוכר החום, מערבבים עד שהסוכר נמס ואז מוסיפים את קוביות העגבניות, חצאי עגבניות השרי, החומץ הבלסמי, המים והתבלינים. מבשלים במשך 15 דקות, עד שהתערובת סמיכה.

4. מוסיפים את העדשים, מערבבים היטב במשך 2-3 דקות, מתבלים במלח ופלפל שחור ומכבים את האש.

איך מרכיבים כריך סלופי ג'ו?
חוצים לשניים 6-8 לחמניות המבורגר או לחמנייה מתוקה אחרת, מניחים בצד אחד בנדיבות מהתערובת המבושלת, מקשטים עם בצל קצוץ, פטרוזיליה או כוסברה קצוצה, פרוסות מלפפון חמוץ וכל תוספת אחרת שאוהבים.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
1
מעולה תודהה
לאה25.10.21
טבעוני

הקץ להתבשרות: מתכון לשניצל פטריות קריספי

כיכר אוכל | 13.12.22

תוך 30 דקות

קציצות קישואים וקינואה עסיסיות - ללא גלוטן

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 26.12.21

מיטלס מאנדיי

טאקו פרווה מושלם עם סלסת מנגו ואבוקדו

כיר אוכל | עריכה: חיה כהן | 13.12.21

בריא יותר

קלאסיקה עם טוויסט: אמפנדס בטטה במילוי עדשים

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 29.11.21

מארחים בחנוכה

מה תגישו לאורחים? טרין חציל וגבינה פרווה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 29.11.21
ש

הבריאות שלכם קודמת

סל הריון מקיף - ההטבה שתלווה אתכן בחוויית ההריון

כיכר בשיתוף מכבי | מקודם

מיטלס מאנדיי

כך תהפכו גרגירי חומוס לבורגר טבעוני טעים

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 18.10.21

לגזור ולשמור

המתכון הכי טוב לרוטב בולונז פרווה ללא בשר

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 31.08.21

מה אוכלים היום?

טאקו עסיסי ללא בשר עם סלסה פיקנטית

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 12.07.21

מה אוכלים היום?

מה אוכלים היום? תבשיל ירקות פרווה סופר קיצי

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 28.06.21
ש

מודל מנצח

להיות בעל עסק בינלאומי בלי סחורה ושילוח

כיכר בשיתוף מרקטיזים | מקודם

מה אוכלים היום?

זאת הדרך הכי טעימה לאכול נודלס בטטה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 31.10.20