כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון לקציצות בשר ברוטב חמוץ מתוק ופסטה פטוצ'יני

ארוחה משפחתית שכולם יאהבו כל כך: מתכון לקציצות בשר ברוטב חמוץ מתוק ופסטה פטוצ'יני רכה שאי אפשר לסרב לה. בונוס: אתם לא צריכים לטגן את הקציצות (מתכונים, אוכל)

1
כיכר אוכל | כיכר השבת | ט"ז באייר | 05.05.15
קציצות בשר מתקתקות ופטוצ'יני
קציצות בשר מתקתקות ופטוצ'יני (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם בשר טחון
  • 1 ביצה
  • 2 גזרים
  • 1 כף גדושה פירורי לחם
  • 1 כף קטשופ
  • 1 בצל גדול
  • 1/2 כפית אבקת מרק
  • מלח ופלפל שחור
  • לרוטב:
  • 2 פלפלים אדומים
  • 1 בצל
  • 2 שיני שום
  • 1 כפית גדושה קמח
  • 1 כף קטשופ
  • 1-2 כפות חומץ
  • 1 כף סוכר חום
  • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כף סילאן
  • מעט אבקת מרק
  • מלח ופלפל שחור
  • 500 גרם פסטה פטוצ'יני (מאורכת ושטוחה)

אופן הכנת קציצות ברוטב חמוץ מתוק ופסטה:

רגע לפני: ארוחה משפחתית שכולם יאהבו כל כך: מתכון לקציצות בשר ברוטב חמוץ מתוק ופסטה פטוצ'יני רכה שאי אפשר לסרב לה. בונוס: אתם לא צריכים לטגן את הקציצות.

הכנת הקציצות:
• מגרדים את הגזר, קוצצים את הבצל ומערבבים בקערה גדולה עם הבשר הטחון, הביצה, פירורי הלחם, הקטשופ, אבקת המרק, מלח ופלפל.

• יוצרים כדורים קטנים מהתערובת ומסדרים אותם בצד בצלחת גדולה / תבנית, למשך שעה.

הכנת הרוטב:
• חותכים לקוביות את הפלפלים.

• קוצצים את הבצל, פורסים את השום ומטגנים אותו בסיר רחב עד להזהבה. מוסיפים את הקמח וקוביות הפלפלים ושאר מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב.

רגע האיחוד:
• מביאים את הרוטב לרתיחה, ומנמיכים ללהבה נמוכה. מוסיפים את כדורי הבשר, ומבשלים במשך 20-25 דקות.

• מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן שעל האריזה.

אופן ההגשה: מניחים מהפסטה בצלחת הגשה ומעל מספר קציצות ורוטב ומגישים חם.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

תוכן שאסור לפספס
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
1
לא צריך להוסיף מים לרוטב?
מיכל מזרחי05.05.15
אולי גם יעניין אותך
בשר

פתיתים בולונז בסיר אחד: בריא ופיקנטי 

ורד כהן | 16.01.24

ללקק את האצבעות

מוקפץ בשרי זריז עם ברוקולי בסיר אחד

ורד כהן | 09.01.24

מנה בצ'יק צ'אק

שווארמה בטורטיה שניצל- קריספי, יוקרתי וטעים!

אוראל בראל | 16.11.23
ש

מיוחד לפורים

מתחת ללחם מסתתר תבשיל בשר מושלם

אוראל בראל בשיתוף ב'וצרי | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

וואו: "מלפוף" - כרוב שלם ממולא בשר ואורז

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

עוברים את הקיץ בלי דאגות

כך תקבלו הלוואה מהירה עד 250,000 ש"ח לכל מטרה

כיכר בשיתוף בנק הפועלים | מקודם
ש

מיוחד

כך תכינו סטייק מהיר במחבת עם נתח דנבר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

רביולי אסאדו: כיסוני פסטה במילוי בשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

מה תגישו היום? סופגניית המבורגר כמובן

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מיוחד

אסאדו קרוקטס: כדורים פריכים במילוי מענג

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מבצעים של פעם בשנה

מוסד הרב קוק; לא הספקתם להגיע למכירה? כנסו >>

כיכר בשיתוף מוסד הרב קוק | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כך תכינו "קציצות אבוחצירא" מושלמות

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

מאפה שהוא ארוחה שלמה: לחמניות בשר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

לא התבלבלנו - וזה גאוני: שווארמה מופלטה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

בול להיום: תבשיל נקניקיות מרגז ופתיתים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

חווית הלידה

מלון או מחלקת יולדות? תקראו ותחליטו

כיכר בשיתוף מעיני הישועה | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כמה שזה טעים: לחמניות באן ובשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

הכי טעים שיש: ספגטי ברוטב בולונז עשיר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ל"ג בעומר

מה אוכלים ליד המדורה? אנטריקוט בטורטיה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

ארוחה לכל המשפחה: לזניה בשרית טעימה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

פשוט, דיגיטלי, חכם ויעיל 

ללא הלוואה או גמ"ח: כך יישאר לכם כסף לפינוקים בכל חודש

כיכר בשיתוף רייזאפ | מקודם
ש

מדריך וידאו מפורט

כך תתקתקו "על האש" שווה כמו מקצוענים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

"לוליפופ" על האש: שיפודי בשר עסיסיים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

המבורגר מהיר וטעים של וול דאן, התוספות - עליכם

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם