כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון לסטייק מוקפץ ושעועית ירוקה בטריאקי

ארוחת הצהריים המושלמת: מתכון לסטייק מוקפץ עם שעועית ירוקה ברוטב טריאקי. כל ההתעסקות לוקחת פחות משעה ויש לכם מנה נהדרת וטעימה עם לוק מושקע (מתכונים, אוכל)

כיכר השבת | י"ג בשבט | 02.02.15
ארוחת צהריים נהדרת. רצועות סטייק ושעועית ירוקה בטריאקי
ארוחת צהריים נהדרת. רצועות סטייק ושעועית ירוקה בטריאקי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם סטייק בקר (עדיף מסוג סינטה מיושנת)
  • 4 כפות קורנפלור
  • 4 כפות ברנדי
  • 1/2 שקית שעועית ירוקה עדינה קפואה
  • 3 כפות שמן
  • 2 שיני שום
  • 1/4 כפית שורש זנגביל קצוץ
  • 1/4 כוס רוטב טריאקי
  • 1/2 כפית שמן צ'ילי (לא חובה)
  • מלח ופלפל שחור
  • שומשום לפיזור

אופן הכנת סטייק מוקפץ עם שעועית ירוקה ברוטב:

רגע לפני: ארוחת הצהריים המושלמת: מתכון לסטייק מוקפץ עם שעועית ירוקה ברוטב טריאקי. כל ההתעסקות לוקחת פחות משעה ויש לכם מנה נהדרת וטעימה עם לוק מושקע.

• חותכים לרצועות את נתח הסטייק, מעבירים לקערה ומשרים יחד עם הקורנפלור והברנדי למשך שעה.

• מרתיחים את השעועית הירוקה בסיר מלא מים, הרתחה קלה בלבד למשך 5 דקות ומסננים היטב מנוזלים.

• כותשים את השום, מחממים את השמן בווק (אפשר גם מחבת רגילה) ומטגנים בו קלות את השום והזנגביל הקצוץ.

• מוסיפים את רצועות הסטייק לווק, ומקפיצים במשך 3 דקות, תוך ערבוב מתמיד, עד שהבשר משנה את צבעו.

• מוסיפים את השעועית הירוקה, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור לפי הטעם ויוצקים מעל את רוטב הטריאקי. לאחר 2-3 דקות, הבשר כבר מוכן.

• מסדרים על צלחת הגשה, מפזרים מעל שומשום ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
בשר

פתיתים בולונז בסיר אחד: בריא ופיקנטי 

ורד כהן | 16.01.24

ללקק את האצבעות

מוקפץ בשרי זריז עם ברוקולי בסיר אחד

ורד כהן | 09.01.24

מנה בצ'יק צ'אק

שווארמה בטורטיה שניצל- קריספי, יוקרתי וטעים!

אוראל בראל | 16.11.23
ש

מיוחד לפורים

מתחת ללחם מסתתר תבשיל בשר מושלם

אוראל בראל בשיתוף ב'וצרי | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

וואו: "מלפוף" - כרוב שלם ממולא בשר ואורז

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

אלפי אנשים כבר מרוויחים

המנוי הזה שווה בממוצע 2,473 שקלים בחודש!

כיכר בשיתוף רייזאפ | מקודם
ש

מיוחד

כך תכינו סטייק מהיר במחבת עם נתח דנבר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

רביולי אסאדו: כיסוני פסטה במילוי בשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

מה תגישו היום? סופגניית המבורגר כמובן

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מיוחד

אסאדו קרוקטס: כדורים פריכים במילוי מענג

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

דואגים ליופי שלך

מלחמה?- זה לא אומר שאת צריכה להישאר עם שיער מיותר

כיכר בשיתוף אפילוגיק | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כך תכינו "קציצות אבוחצירא" מושלמות

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

מאפה שהוא ארוחה שלמה: לחמניות בשר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

לא התבלבלנו - וזה גאוני: שווארמה מופלטה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

בול להיום: תבשיל נקניקיות מרגז ופתיתים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

תעשו לעצמכם טובה ותכנסו

יותר זול ממחיר למשתכן - הכירו את ההזדמנות הנדל"נית

כיכר בשיתוף פוואר גרופ | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כמה שזה טעים: לחמניות באן ובשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

הכי טעים שיש: ספגטי ברוטב בולונז עשיר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ל"ג בעומר

מה אוכלים ליד המדורה? אנטריקוט בטורטיה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

ארוחה לכל המשפחה: לזניה בשרית טעימה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

בדיקת התאמה בחינם

מחשבון הנחה להסרת משקפיים בלייזר לכל הקופות

כיכר בשיתוף קייר | מקודם
ש

מדריך וידאו מפורט

כך תתקתקו "על האש" שווה כמו מקצוענים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

"לוליפופ" על האש: שיפודי בשר עסיסיים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

המבורגר מהיר וטעים של וול דאן, התוספות - עליכם

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם