כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון לקציצות בשר אפויות בתנור - אתם מחליטים איזה רוטב לשדך להן

ויתכן שאתם בכלל מעדיפים להגיש אותן יבשות לצד פירה וסלט רענן - הן גמישות בהחלט. אז איך לאכול בריא בלי לוותר על אוכל מנחם? תכינו את הקציצות הרכות והמעולות האלה. בונוס: ניתן להכין כמות גדולה מראש, להקפיא - ויש לכם ארוחת ערב מזינה וטעימה לכל יום בשבוע שאפשר להגיש עם כל תוספת - בלי לעבוד קשה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת | כ"ד בטבת | 01.01.19
קציצות בשר אפויות בתנור - גמישות בהגשה
קציצות בשר אפויות בתנור - גמישות בהגשה (צילום: shuttertstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 900 גרם-1 ק"ג בשר בקר טחון
  • 1 בצל אחד, מגורד
  • 6 שיני שום, כתושות
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 2 כפית מלח
  • 2 כפית כמון
  • 2 כפית אורגנו מיובש
  • 1 כפית קינמון (אופציונלי)
  • 1/2 צרור פטרוזיליה, קצוצה
  • 2 ביצים
  • 1 כוס פירורי לחם מזן פנקו
  • שמן לשימון התבנית

אופן ההכנה:

מתכון ל-35 קציצות

1. מניחים את הבצל המגורד על מגבת נייר וסוחטים בעדינות עד שהנוזלים העודפים ניגרים.

2. במיקסר או ידנית, מעבדים לעיסה אחידה את כל המרכיבים (מלבד השמן).

3. מרטיבים את הידיים ומגלגלים מהעיסה כ-35 כדורי בשר בגודל שווה. מסדרים את הכדורים בתבנית אפייה גדולה משומנת קלות או בשתי תבניות קטנות.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 20-25 דקות. באמצע האפייה, מסובבים את התבנית. הקציצות צריכות להיות שחומות ורכות.

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
בשר

פתיתים בולונז בסיר אחד: בריא ופיקנטי 

ורד כהן | 16.01.24

ללקק את האצבעות

מוקפץ בשרי זריז עם ברוקולי בסיר אחד

ורד כהן | 09.01.24

מנה בצ'יק צ'אק

שווארמה בטורטיה שניצל- קריספי, יוקרתי וטעים!

אוראל בראל | 16.11.23
ש

מיוחד לפורים

מתחת ללחם מסתתר תבשיל בשר מושלם

אוראל בראל בשיתוף ב'וצרי | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

וואו: "מלפוף" - כרוב שלם ממולא בשר ואורז

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

בצל הכלכלה המעורערת

מקצוע תורני מפרנס: כך תהפוך לדיין מומחה

כיכר בשיתוף מלמ | מקודם
ש

מיוחד

כך תכינו סטייק מהיר במחבת עם נתח דנבר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

רביולי אסאדו: כיסוני פסטה במילוי בשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

מה תגישו היום? סופגניית המבורגר כמובן

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מיוחד

אסאדו קרוקטס: כדורים פריכים במילוי מענג

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

כלי קודש

אברכים טוענים: זאת השיטה להישאר בכולל ולהתפרנס בכבוד

כיכר בשיתוף מלמ | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כך תכינו "קציצות אבוחצירא" מושלמות

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

מאפה שהוא ארוחה שלמה: לחמניות בשר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

לא התבלבלנו - וזה גאוני: שווארמה מופלטה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

בול להיום: תבשיל נקניקיות מרגז ופתיתים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לסיים מסכת אחרי מסכת

2 מליון ₪ הושקעו בפרוייקט הדיגיטל התורני - הצטרפו >>

כיכר בשיתוף יומי | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כמה שזה טעים: לחמניות באן ובשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

הכי טעים שיש: ספגטי ברוטב בולונז עשיר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ל"ג בעומר

מה אוכלים ליד המדורה? אנטריקוט בטורטיה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

ארוחה לכל המשפחה: לזניה בשרית טעימה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

השקעה בטוחה ויציבה

נדל"ן מניב בשליש מחיר? הכירו את ההשקעה החכמה בפתח תקווה

כיכר בשיתוף Lighter life | מקודם
ש

מדריך וידאו מפורט

כך תתקתקו "על האש" שווה כמו מקצוענים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

"לוליפופ" על האש: שיפודי בשר עסיסיים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

המבורגר מהיר וטעים של וול דאן, התוספות - עליכם

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם