כיכר השבת

ניצול שאריות

מתכון לרוטב בולונז תוך 7 דקות

הכנתם סיר קציצות בשר ונותרתם עם שאריות? הכינו מהן רוטב בולונז עסיסי וטעים שעובד עם כל פסטה או כמו שאנחנו אוהבים לקרוא לזה: מתכון לרוטב בולונז תוך 7 דקות (מתכונים, אוכל)

3
כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | כיכר השבת | י"ג בחשוון | 31.10.20
רוטב בולונז תוך 7 דקות
רוטב בולונז תוך 7 דקות (צילום: Emanuel Ekström on Unsplash)
זמן הכנה7 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל קטן, חתוך לקוביות
  • 1-2 גבעולי סלרי, חתוכים לקוביות
  • 1 גזר, מקולף ומגורד
  • 1 שן שום, מגורדת
  • מיכל קטן של רסק עגבניות
  • 1/2 כוס מים
  • 500 גרם ספגטי, מבושל לפי ההוראות שעל האריזה
  • 9-10 קציצות בשר מוכנות

אופן ההכנה:

1. בסיר גדול ורחב, מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצל והסלרי תוך ערבוב בכף עץ. אחרי 4 דקות, מוסיפים את הגזר, מערבבים ומטגנים יחד לריכוך.

2. מגרדים את שן השום ישירות על המחבת, מטגנים במשך דקה ואז מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים.

3. יוצקים על הכל את המים ומערבבים עד לקבלת רוטב עגבניות אחיד.

4. מוסיפים לסיר את קציצות הבשר ובעזרת 2 מזלגות או 2 כפות, מפוררים את הקציצות בתוך הסיר. אם הרוטב יבש מדי, מוסיפים עוד מים. מבשלים עוד 2 דקות, מוסיפים את הספגטי (שבושל וסונן מראש), מערבבים היטב עם הרוטב, מסירים מהאש ומגישים מיד.

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
2
אחרי 7 דקות זה נגמר=נאכל בתנאי שעשיתם מספיק אם לא? אז אחרי 2 דקות. בתאבון
לוקש02.11.20
1
ברור 7 דקות הכל מוכן מראש כולל הקציצות והפסטה...
שרה01.11.20
אהאה
נכון02.11.20
בשר

פתיתים בולונז בסיר אחד: בריא ופיקנטי 

ורד כהן | 16.01.24

ללקק את האצבעות

מוקפץ בשרי זריז עם ברוקולי בסיר אחד

ורד כהן | 09.01.24

מנה בצ'יק צ'אק

שווארמה בטורטיה שניצל- קריספי, יוקרתי וטעים!

אוראל בראל | 16.11.23
ש

מיוחד לפורים

מתחת ללחם מסתתר תבשיל בשר מושלם

אוראל בראל בשיתוף ב'וצרי | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

וואו: "מלפוף" - כרוב שלם ממולא בשר ואורז

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

הכרה בלימודי הסמינר

רוצה ללמוד תואר וחוששת מפגיעה באורח החיים? כנסי >>

כיכר בשיתוף אונ' בר אילן | מקודם
ש

מיוחד

כך תכינו סטייק מהיר במחבת עם נתח דנבר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

רביולי אסאדו: כיסוני פסטה במילוי בשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

מה תגישו היום? סופגניית המבורגר כמובן

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מיוחד

אסאדו קרוקטס: כדורים פריכים במילוי מענג

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

פריחתו של יישוב

הפיכתה של גבעת זאב - מפרבר לעיר מתפתחת

כיכר בשיתוף גרין פארק | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כך תכינו "קציצות אבוחצירא" מושלמות

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

מאפה שהוא ארוחה שלמה: לחמניות בשר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

לא התבלבלנו - וזה גאוני: שווארמה מופלטה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

בול להיום: תבשיל נקניקיות מרגז ופתיתים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

כלי קודש

אברכים טוענים: זאת השיטה להישאר בכולל ולהתפרנס בכבוד

כיכר בשיתוף מלמ | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כמה שזה טעים: לחמניות באן ובשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

הכי טעים שיש: ספגטי ברוטב בולונז עשיר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ל"ג בעומר

מה אוכלים ליד המדורה? אנטריקוט בטורטיה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

ארוחה לכל המשפחה: לזניה בשרית טעימה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ללא הלוואות או גמ"חים!

האפליקציה שתשאיר אתכם בסוף כל חודש עם יתרה בעו"ש

כיכר בשיתוף רייז אפ | מקודם
ש

מדריך וידאו מפורט

כך תתקתקו "על האש" שווה כמו מקצוענים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

"לוליפופ" על האש: שיפודי בשר עסיסיים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

המבורגר מהיר וטעים של וול דאן, התוספות - עליכם

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם