כיכר השבת

ללקק את האצבעות

מוקפץ בשרי זריז עם ברוקולי בסיר אחד

מוקפץ בשרי זריז הוא מתכון מושלם לאימהות שהן גם עסוקות וגם מקפידות על ארוחה עשירה, הכוללת את כל מרכיבי המזון. בסיר אחד תבשלו פחמימה, חלבון וירקות והתוצר- ללקק את האצבעות! (אוכל ומתכונים).

10
ורד כהן | כיכר השבת | כ"ח בטבת | 09.01.24

מוקפץ עם ברוקולי (צילום: ורד כהן)
סועדים6
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

מצרכים

  • בצל 1 יחידות
  • גמבה חתוכה לרצועות 1 יחידות
  • גזר חתוך לרצועות 2 יחידות
  • שיני שום קצוצות 2 יחידות
  • בשר טחון 0.25 ק"ג
  • רבע חבילה ברוקולי טרי חסלט מפורק לפרחים 0.25 יחידות
  • תבלין צ'ילי חריף 0.5 כפית
  • רוטב סויה 0.5 כוס
  • רוטב טריאקי 0.5 כוס
  • 3/4 חבילה אטריות בינויות 0.75 יחידות

אופן ההכנה

  1. טגנו את הבצל במעט שמן. ‏הוסיפו את רצועות הגמבה וגזר והמשיכו לערבב. הוסיפו את השום הכתוש ואת הבשר הטחון. פרקו אותו עם כף עץ עד שיוצרו פירורים קטנים. הוסיפו את תבלין הצ׳ילי והרטבים. ערבו והוסיפו את הברוקולי מעליו. כסו את האיטריות במים רותחים, ערבבו, כסו והמשיכו לבשל על אש גבוהה למשך 10 דקות. ערבבו כל כמה דקות כדי שלא ידבק לתחתית. ואם צריך לקראת סוף הבישול הוסיפו קצת מים כדי שיישאר רוטב. בתיאבון!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות:  050-2518855

תוכן שאסור לפספס
10 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
5
אם אני רוצה להכין בלי איטריות אז כמה זמן הבשר צריך? והאם לשים מים? תודה רבה!!!
חיה14.01.24
מכינים אותו הדבר. בשר טחון מתבשל מהר. ממש כמה דקות שמשנה את ציבעו. אפשר להוסיף חצי כוס מים רך שהירקות יתרככו מעט. אפשר גם שישארו קצת קרנצ׳ים ואז זה כמו מוקפץ.
ורד כהן15.01.24
4
נראה מושלםם!
רחלי10.01.24
תודה רבה
ורד כהן11.01.24
3
🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
מעהלךמה11.01.24

הצגת כל התגובות

2
נראה טוב ברמות
טטרו12.01.24
תודה רבה
ורד כהן15.01.24
1
0.5 כוס - הכוונה ל1/2 כוס?
בלה25.01.24
אכן כן
בל30.01.24
כן. חצי כוס
ורד כהן29.01.24
אולי גם יעניין אותך
בשר

שווארמה בטורטיה שניצל- קריספי, יוקרתי וטעים!

אוראל בראל | 16.11.23
ש

מיוחד לפורים

מתחת ללחם מסתתר תבשיל בשר מושלם

אוראל בראל בשיתוף ב'וצרי | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

וואו: "מלפוף" - כרוב שלם ממולא בשר ואורז

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מיוחד

כך תכינו סטייק מהיר במחבת עם נתח דנבר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

רביולי אסאדו: כיסוני פסטה במילוי בשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

 לא רק מפגע אסתטי

לא תרופות סבתא ולא ניתוח: הטיפול החדשני לפטרת הציפורניים

כיכר בשיתוף סאן קליניק | מקודם
ש

ליד החנוכיה

מה תגישו היום? סופגניית המבורגר כמובן

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מיוחד

אסאדו קרוקטס: כדורים פריכים במילוי מענג

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כך תכינו "קציצות אבוחצירא" מושלמות

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

מאפה שהוא ארוחה שלמה: לחמניות בשר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

השקעה בטוחה ויציבה

נדל"ן מניב בשליש מחיר? הכירו את ההשקעה החכמה בפתח תקווה

כיכר בשיתוף Lighter life | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

לא התבלבלנו - וזה גאוני: שווארמה מופלטה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

בול להיום: תבשיל נקניקיות מרגז ופתיתים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כמה שזה טעים: לחמניות באן ובשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

הכי טעים שיש: ספגטי ברוטב בולונז עשיר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

האיש שחלם חלום:

לא תאמינו מה הוצע לדוד (60) שחלם כל חייו להרוויח מנדל"ן

כיכר בשיתוף סיני השקעות | מקודם
ש

ל"ג בעומר

מה אוכלים ליד המדורה? אנטריקוט בטורטיה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

ארוחה לכל המשפחה: לזניה בשרית טעימה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מדריך וידאו מפורט

כך תתקתקו "על האש" שווה כמו מקצוענים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

"לוליפופ" על האש: שיפודי בשר עסיסיים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

האקדמיה החדשה

תוכנית חדשנית שמשלבת לימודים אקדמיים כבר בגיל צעיר

כיכר בשיתוף משרד החינוך | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

המבורגר מהיר וטעים של וול דאן, התוספות - עליכם

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם