כיכר השבת

מתכון לביצה מקושקשת במיקרוגל שמוכנה תוך 2 דקות

בסדר היום העמוס כל כך, למי יש זמן להתפנק עם ארוחת בוקר מושקעת, או יותר נכון - למי יש כוח? אז לנו יש פתרון נהדר לשתי הבעיות: מתכון לביצה מקושקשת עסיסית שמוכנה תוך 2 דקות במינימום עבודה (מתכונים, אוכל)

6
כיכר אוכל | כיכר השבת | י"א בתשרי | 24.09.15
ביצה מקושקשת במיקרוגל שמוכנה תוך 2 דקות
ביצה מקושקשת במיקרוגל שמוכנה תוך 2 דקות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 ביצים
  • 2 כפות חלב
  • 2 כפות גבינה צהובה מגורדת
  • 1 כף שמן
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת ביצה מקושקשת מהירה:

רגע לפני: בסדר היום העמוס כל כך, למי יש זמן להתפנק עם ארוחת בוקר מושקעת, או יותר נכון - למי יש כוח? אז לנו יש פתרון נהדר לשתי הבעיות: מתכון לביצה מקושקשת עסיסית שמוכנה תוך 2 דקות במינימום עבודה.

ציוד נדרש: ספל קפה בגודל 350 מ"ל מקרמיקה - עמיד למיקרוגל.

• יוצקים לספל כף שמן, שוברים לתוכו את הביצים, מוסיפים את החלב וטורפים לתערובת אחידה.

• מכניסים למיקרוגל למשך 45 שניות על חום גבוה.

• מוציאים מהמיקרוגל, מתבלים במלח ופלפל (ובכל תבלין אהוב אחר) מערבבים היטב, מפזרים מעל את הגבינה ומחזירים למשך 30-45 שניות נוספות.

• מגישים חם עם לחם טרי וירקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

6 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
5
מי שהמציא את המתכון הזה הוא בעצמו עצלן (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ניקול25.09.15
4
הוספתי פטריות ודקת חימום נוספת על הזמן המרבי שבמתכון,יצא מדהים
הוספתי פטריות ו09.04.16
3
2 ביצים חופן כוסברה קצוצה 6 עגבניות שרי פרוסות לערבב טוב טוב להוסיף מלח לחמם את השמן טוב (שהחביתה תעלה) לשפוך את התערובת להפוך ובתיאבון למי שאוהב מתובלן להוסיף פ מתוקה וכמון
א29.09.15

הצגת כל התגובות

2
יצא מעולה!! פעם ראשונה שניסיתי. הזמן שנדרש חי היה טיפה ארוך יותר אך בשניות כמובן ובסך הכל מתכון מעולה כשאין גז.
לאה04.10.18
1
מוכר למדי...
י.ש13.04.15
רטבים וממרחים

רוטב ירוק קטיפתי לסלט ובעצם לכל דבר

כיכר אוכל | 12.12.22

מה אוכלים היום?

מרק שהוא גם רוטב מושלם לפסטות שמנמנות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 23.11.22

מושלם

מטבל ירקות וגבינה או הממרח הבא לכריך שלכם

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 31.10.22

תוצרת בית

עגבניות מיובשות שהולכות כמעט עם הכל

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 28.04.22

פורים כבר כאן

למשלוח מנות אישי: ריבת תותים מיוחדת

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 13.03.22
ש

בזמן המסוגל

הם יהיו שם לבד ביער, במשך כל החג, רק בשביל להתפלל עליכם  במקום הקדוש

כיכר בשיתוף ועד הרבנים | מקודם

מנגבים בבית

אוהבים חומוס? כך תכינו בבית ממרח טעים

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 26.02.22

בריא יותר

כך תכינו בבית ממרח נוטלה מהדרין - פרווה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 21.02.22

תוצרת בית

כן, זה אפשרי: מיונז טבעוני טעים ללא ביצים

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 31.12.21

מיוחד

ריבת קישואים שהיא כל מה שטוב בחורף

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 21.11.21
ש

יותר קל ממה שאתם חושבים

איפה עוד תקבלו 52 שקל לשעה?

כיכר בשיתוף מטרופולין | מקודם

תוצרת בית

כך תכינו בעצמכם ממרח נוטלה כשר למהדרין

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 30.10.21

תוצרת בית

בריאה יותר, טעימה לא פחות: גבינה פרווה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 30.10.21

סלט לשבת

תראו כמה שזה יפה: חומוס סלק ורוד מהפנט

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 28.10.21

תוצרת בית

שמנת חמוצה פרווה זה אפשרי ואפילו טעים

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 27.10.21
ש

בצל הכלכלה המעורערת

מקצוע תורני מפרנס: כך תהפוך לדיין מומחה

כיכר בשיתוף מלמ | מקודם

תוצרת בית

סחוג ירוק חריף שכל אחד צריך תמיד במקרר

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 25.10.21

תוצרת בית

צ'אטני סלק: תוספת מושלמת כמעט לכל דבר

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 24.10.21

תוצרת בית

לכריך מתוחכם יותר: ממרח גרעיני חמנייה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 18.10.21

תוצרת בית

ממרח תמרים חלק וקרמי מ-2 רכיבים בלבד

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 17.10.21
ש

במיוחד לחג הפסח

מתארגנים לחג עם 'קונים מקבלים' הכי שווה שיש

כיכר בשיתוף קרן החשמל | מקודם

תוצרת בית

ממרח גרעיני דלעת טבעי, בריא וטעים

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 04.10.21

רכיב סודי שמנצח כל מנה

רוטב עשבי תיבול פיקנטי וסמיך שהולך עם הכל

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 29.08.21

מה אוכלים היום?

פסטה ברוטב בשר שכל אחד צריך לדעת להכין

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 18.08.21