שערי מט"ח:4.20  $3.63  

רטבים וממרחים

ממרח אבוקדו ואנשובי עם בזיליקום ולימוןממרח אבוקדו ואנשובי עם בזיליקום ולימון"אוקיי, וואו" זו ההגדרה הכי קולעת לממרח הזה. שילוב טעמים מופלא שמתאחד לממרח הכי טוב לסנדוויץ' שלכם
פסטו פטרוזיליה, כוסברה ופיסטוקיםפסטו על בסיס פטרוזיליה, כוסברה ופיסטוקיםאמנם הפסטו המקורי מורכב מבזיליקום, צנוברים ולפעמים גם פרמזן, אבל יש לנו תחושה שאתם עומדים לעוף על הגרסה הזו
קונפיטורת פסיפלורה וסברסתוצרת ביתקונפיטורת פסיפלורה וסברס חמצמצה ונפלאהבעוד לריבה יש מרקם יחסית חלק, בקונפיטורה משאירים חתיכות פרי. והנה אחת נהדרת במיוחד
ריבת תות ביתיתתוצרת ביתאל תשתמשו בשאריות: ריבת תות מתוקה וטעימהחשוב לזכור שריבה לא נועדה לניצול שאריות של תותים, אלא יש להשתמש בפירות איכותיים, בשלים וראויים למאכל
עשיר וקל להכנה: מטבל בצל מקורמלבאנו לשדרגעשיר וקל להכנה: מטבל בצל מקורמלדמיינו מטבל בצל רגיל שאתם מכינים בבית, רק עם שדרוג של בצל מקורמל ועוד כמה תוספות
טחינה סלק - טחינה ורודהמהפנטת: כך תכינו טחינה ורודה בריאה וטעימהמי אמר שוורוד זה צבע ששמור רק לקינוחים או: איך גורמים לילדים לאכול בריא יותר? מכינים טחינה ורודה מהממת וטעימה
רוטב פסטו פרווהתוצרת ביתרוטב פסטו פרווה מהיר שכל אחד יכול להכיןלמה לקנות אם אפשר להכין בבית רוטב פסטו בגרסת פרווה מעולה שנשמר היטב לאורך זמן במקפיא - ושולפים כשרוצים?
ממרח עגבניות שרי עם שוםפשוט וטעים: ממרח עגבניות שרי עם שוםממרח צבעוני שמשמח את הלב והפה ומתאים גם כסלט בשולחן השבת וגם כתוספת מושלמת על לחם קלוי קלות
פאי טונה פריך מבחוץ ועסיסי מבפניםמה אוכלים היום?פאי טונה פריך מבחוץ וסופר עסיסי מבפניםתנו לנו לסגור לכם פינה לארוחה משפחתית מפנקת ונדיבה עם המתכון של מלי יהודיוף לפאי טונה מופלא. והריח! הו הריח
רוטב ויניגרט קלאסי שישדרג כל סלטלמה לקנות אם אפשר להכין בבית ויניגרט מעולה?רוטב במרקם סמיך וטעם חמצמץ מרענן שמגיע מהמטבח הצרפתי. מיועד לתיבול סלט חסה, כרובית צלויה וסלטים ירוקים
ריבת עגבניות שרי מתקתקה עם נגיעות לימוןריבת עגבניות שרי מתקתקה עם נגיעות לימוןחורף הוא זמן מצוין לריבות ועם רצון טוב, כל ירק יכול להפוך לריבה מדהימה - ממש כמו ריבת עגבניות השרי הזו
פסטו אבוקדו עם עשבי תיבול ואגוזים"פסטו" אבוקדו עם עשבי תיבול ואגוזיםתערובת ירוקה וסמיכה שמאחדת בין אבוקדו נימוח לעשבי תיבול רעננים ותיבול נהדר. התוצאה: רוטב גמיש
פסטו פרווה - טבעוניתוצרת ביתתמיד כיף שיש במקרר: פסטו פרווה מושלםפסטו הוא רוטב / ממרח / מטבל קלאסי שהולך כמעט עם כל דבר, כמו סחוג - מינוס החריפות. מורן פינטו עם גרסת פרווה
ריבת בצל קלה להכנה שמשדרגת כל מנהבאנו לשדרגריבת בצל קלה להכנה שמשדרגת כל מנהריבת הבצל הזו מתוקה, מלוחה, מנחמת וטעימה ממש ויש המון דרכים ליהנות ממנה
רוטב ראנץ' קלאסיהכי אמריקאי שיש: רוטב ראנץ' קלאסיראנץ' זה רוטב אמריקאי פופולרי מאוד שמגיע מקליפורניה ועשוי מתערובת עשבי תיבול ארומטית עם שמנת חמוצה ורוויון
רוטב איוליאיך מכינים רוטב איולי ועם מה מגישים אותואיולי הוא רוטב מפרובאנס שבדרום צרפת המבוסס על שום ושמן זית ומעין מיונז ביתי קרמי ועשיר. כך מכינים אותו נכון
רוטב מרינרה קלאסיתוצרת ביתרוטב מרינרה שכל אחד צריך לדעת להכיןבמקום הראשון ברשימת המוצרים שפשוט אין סיבה לקנות בחוץ מככב ללא ספק רוטב המרינרה האיטלקי
רוטב גרמולטהמתכון לרוטב איטלקי מושלם (לא, לא פסטו)אמרתם רוטב איטלקי, אמרתם "פסטו" לא? אז לא. הכירו את הרוטב הבא: גְּרֶמוֹלׇטַה - והוא פשוט מושלם
רוטב פלפלים קלויים עם המון שוםהולך עם הכלרוטב פלפלים קלויים והמון שום שתמיד בא טובהרוטב הזה הוא המרכיב הסודי ההוא שהופך כל כריך לגן עדן ומעיף אל על כמעט כל מנה. כדאי שיהיה לכם ממנו - והרבה
מחית פיסטוקיםHomemadeלקנות? לא תודה: מחית פיסטוק ביתית משגעתמחית קרמית ומתוקה שמכינים בקלות ושומרים במקרר חודשיים קדימה. אז מה עושים עם מחית פיסטוקים? בואו
כיכר אוכל
המומלצים