כיכר השבת

קליל וטעים

מתכון לשבת: דג שלם של וול דאן עם פלפלים ועשבי תיבול

אוראל בראל מכין דגי אמנון שלמים, טריים ואיכותיים של 'וול דאן' אפויים בתנור עם "סלט" עשבי תיבול, שום, פלפלים ושמן זית. מדריך וידאו ומתכון ממכר לדג מדהים, צבעוני וטעים טעים שאתם עומדים להכין שוב ושוב (מתכונים לשבת, אוכל)

8
אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם | ט' באדר א' | 10.02.22
דג אמנון שלם של וול דאן עם פלפלים ועשבי תיבול
דג אמנון שלם של וול דאן עם פלפלים ועשבי תיבול (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 דגי אמנון (מושט) שלמים של רשת קצביות 'וול דאן'
  • מלח גס / לימון להשריית הדגים
  • 1 פלפל צהוב, קצוץ
  • 1 פלפל שושקה (פלפל מתוק), קצוץ
  • 1/2 פלפל חריף, קצוץ
  • צרור כוסברה, קצוץ
  • 5-6 שיני שום, פרוסות
  • 1/2 כפית כורכום
  • קורט פלפל שחור
  • 1/2 כפית מלח
  • 3-4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

בחרתי בדגי אמנון שלמים של רשת הקצביות 'וול דאן', דגים נקיים, טריים ויפים מתוך המבחר הגדול שיש בחנויות הרשת שמתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. כלל הנתחים, הדגים, העופות והבשרים בוול דאן נבחרים בקפידה, מה שמתבטא כמובן בטעמם: חוויית גורמה בארוחה ביתית.

לתוצאה מושלמת, תיבלתי את המרינדה בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של וול דאן תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

רשת קצביות וול דאן עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344

בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

(צילום: אוראל בראל, וול דאן)

1. משרים את הדגים במלח גס או בלימון במשך 10 דקות ושוטפים היטב.

2. מבצעים 3 חיתוכים אלכסוניים לרוחב הדגים, כדי שהם יצלו טוב יותר בתנור.

3. בקערה גדולה, מערבבים את הפלפלים, הכוסברה, השום, התבלינים ושמן הזית.

4. מניחים את הדגים בתבנית, ממלאים בבטן הדגים מחצית מכמות המרינדה ומפזרים מעל את המחצית הנותרת.

5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15-20 דקות. מגישים עם פלחי לימון.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס
8 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
4
נראה מעולה כמו כל דבר שאתה מכין
נלי10.02.22
תודה רבה
אוראל בראל10.02.22
3
זה נראה הכי קל שיש, תודה על הסירטונים הכל כך מובנים!
שירת13.02.22
בשמחה רבה משתדל להעלות את התוכן הטוב ביותר
אוראל בראל14.02.22
2
תודה על הסרטון שנותן תחושה שזה המתכון הכי קל בעולם והכי מהיר וממילא נותן חשק להכין.
אלוף המתכונים המושלמים10.02.22
תודה רבה כייף לשמוע
אוראל בראל13.02.22

הצגת כל התגובות

1
נראה ממש טעים!! רוצה להכין לשבת הבאה בע"ה, אך מכיוון שאני לא מסוגלת להכין או לאכול דג שלם, האם אפשר להכין גם עם פילה אמנון רגיל?? תודה רבה :-)
אמא13.02.22
כמובן זה יוצא ממש טעים
אוראל בראל14.02.22
אולי גם יעניין אותך
מנות פתיחה
ש

סינייה: מנת פתיחה מופלאה לשולחן פורים

אוראל בראל בשיתוף בוצ'רי | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לכבוד שבת

מוסקה: גלילות חציל אלגנטיות במילוי בשר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לכבוד שבת

הכי טעים ועסיסי שיש: דג "קבור" במלח גס

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לכבוד שבת

סלסלות קדאיף אישיות עם בשר וקרם חציל

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לכבוד שבת

דג בפפיוט: טכניקת בישול פשוט מעולה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

10,000 דונם

פארק הירקון בפ"ת? הכירו את מתחם הנדל"ן הכי מדובר בענף

כיכר בשיתוף Lighter life | מקודם
ש

מבשלים לשבת עם וול דאן

תכינו את החלה: קציצות דג עסיסיות לשבת

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

מבשלים לשבת עם וול דאן

דג מרוקאי לשבת: סלמון ברוטב חריף ועסיסי

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | 20.01.22

לכבוד שבת

ארוחה זוגית או מנת פתיחה נהדרת לשבת

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 16.12.21

מבשלים לסוכות

מנת פתיחה מיוחדת לחג: טונה בציפוי פריך

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 17.09.21
ש

ללא הלוואות או גמ"חים!

האפליקציה שתשאיר אתכם בסוף כל חודש עם יתרה בעו"ש

כיכר בשיתוף רייז אפ | מקודם

לכבוד שבת

לכבוד שבת: דניס שלם אפוי ברוטב לימוני

מלי יהודיוף | עריכה: חיה כהן | 15.07.21

לכבוד שבת

"חלת סלמון" יפה שמתאימה גם לסעודה שלישית

מלי יהודיוף | עריכה: חיה כהן | 01.07.21

לכבוד שבת

סלמון אפוי בחרדל ודבש עם חומץ בלסמי

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 24.06.21

לכבוד שבת

לכבוד שבת: קציצות דגים ברוטב עגבניות פיקנטי

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 17.06.21
ש

עד מתי??

מרטיט: הבכי של היתום הקטן המתחנן וזועק "אמא!" • צפו

כיכר בשיתוף ועד הרבנים | מקודם

לכבוד שבת

סלמון על כרוב מאודה ברוטב הדרים מעולה

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 04.03.21

לכבוד שבת

חילופי תפקידים: פלפלים חריפים ממולאים בדגים

מלי יהודיוף | עריכה: חיה כהן | 04.02.21

לכבוד שבת

סלמון אפוי ברוטב קרמי של פלפלים קלויים

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 28.01.21

לכבוד שבת

דג ממולא ורוטב פלפלים חריף של מלי יהודיוף

מלי יהודיוף | עריכה: חיה כהן | 28.01.21
ש

חצי מחיר מתל אביב

משרדים ב-100 אלף ₪ והשאר ב-24 תשלומים

כיכר בשיתוף בריטניה ישראל | מקודם

לכבוד שבת

לכבוד שבת: לברק עם תפוחי אדמה ועשבי תיבול

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 19.11.20

סוכות תשפ"א 2020

מאפה בצק עלים אישי עם סלמון וחרדל

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 08.10.20