כיכר השבת

לכבוד שבת

מתכון לסלסלות קדאיף אישיות במילוי בשר, קרם חציל וטחינה שחורה

מילוי מענג של בשר מתובל היטב, קרם חציל נפלא וטחינה מושלמת שעטופים יחד בסלסלות קדאיף קטנות ופריכות. מנה יפהפייה וטעימה לשולחן השבת - ולא תאמינו כמה קל להכין אותן (מתכונים לשבת, אוכל)

3
אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם | ט"ז בחשוון | 10.11.22
סלסלות קדאיף אישיות במילוי בשר, קרם חציל וטחינה שחורה
סלסלות קדאיף אישיות במילוי בשר, קרם חציל וטחינה שחורה (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • ציוד נדרש: תבנית סיליקון לקאפקייקס או גביעי נייר לסופלה
  • 250 גרם שערות קדאיף, מופשרות
  • 1 כף אבקת סוכר
  • 500 גרם בשר טחון טרי מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 1 בצל, קצוץ
  • 1/2 כפית חוויאג'
  • 100 גרם צנוברים, קלויים במחבת יבשה (לא חובה)
  • 1 חציל
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 כוס טחינה גולמית
  • 3/4 כוס מים קרים
  • מיץ מחצי לימון
  • שמן זית
  • מלח ופלפל שחור
  • להגשה: סילאן

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

1. מערבבים את שערות הקדאיף עם אבקת הסוכר ו-2 כפות שמן זית, מחלקים אותן באופן שווה בין שקעי התבנית ומרפדים איתן את השקע לצורה של סלסלה. אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות על מצב טורבו עד להזהבה. מוציאים מהתנור, מצננים את סלסלות הקדאיף לחלוטין ורק רז מחלצים אותן בעדינות מהתבנית.

2. קולים את החציל על אש גלויה, חוצים לשניים ומרוקנים את "בשר" החציל לקערה - חשוב: לא זורקים את קליפת החציל, נשתמש בה בהמשך. מוסיפים לקערה שן שום כתושה, קורט מלח, קורט פלפל שחור ומערבבים היטב עד לקבלת קרם אחיד.

3. במעבד מזון, מניחים את הטחינה הגולמית, 3/4 כוס מים קרים, מיץ מחצי לימון, שן שום כתושה, כף גדושה מהקליפה של החציל הקלוי, קורט מלח וקורט פלפל שחור. טוחנים היטב עד לקבלת טחינה במרקם רך.

4. במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את החוויאג', מלח ופלפל שחור, נותנים להם "להיפתח" בשמן במשך דקה ואז מוסיפים את הבשר ומטגנים אותו תוך כדי ערבוב מתמיד בכף כדי שיתפרק ולא יישאר גושי. ממשיכים לבשל עד שהבשר משנה את צבעו ולא ורוד יותר ומסירים מהאש.

הרכבת המנה:
5. ממלאים שכבה של קרם חציל בכל סלסלת קדאיף, יוצקים מעל שכבה דקה מהטחינה, מניחים ממלית הבשר בנדיבות, מפזרים מעל צנוברים קלויים ומזלפים מעט טחינה וסילאן. מגישים מיד.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס
3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
2
פליז תעשה מתכון לשניצלים דקים קריספיים ומעט חריפיםם???
ביקשתי כברר.........15.11.22
אני יעשה
אוראל בראל 18.11.22
1
המתכונים של בראל אחד אחד מיוחדים וטעימים
אלוףףףף22.11.22
אולי גם יעניין אותך
מנות פתיחה
ש

סינייה: מנת פתיחה מופלאה לשולחן פורים

אוראל בראל בשיתוף בוצ'רי | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לכבוד שבת

מוסקה: גלילות חציל אלגנטיות במילוי בשר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לכבוד שבת

הכי טעים ועסיסי שיש: דג "קבור" במלח גס

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לכבוד שבת

דג בפפיוט: טכניקת בישול פשוט מעולה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

קליל וטעים

מתכון ממכר של וול דאן: דג לשבת שתכינו שוב ושוב

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

10,000 דונם

פארק הירקון בפ"ת? הכירו את מתחם הנדל"ן הכי מדובר בענף

כיכר בשיתוף Lighter life | מקודם
ש

מבשלים לשבת עם וול דאן

תכינו את החלה: קציצות דג עסיסיות לשבת

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

מבשלים לשבת עם וול דאן

דג מרוקאי לשבת: סלמון ברוטב חריף ועסיסי

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | 20.01.22

לכבוד שבת

ארוחה זוגית או מנת פתיחה נהדרת לשבת

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 16.12.21

מבשלים לסוכות

מנת פתיחה מיוחדת לחג: טונה בציפוי פריך

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 17.09.21
ש

זה וואו

יש תחליף לנדל"ן: אתר שמייצר הכנסה חודשית

כיכר בשיתוף דיגיטל פרופטי | מקודם

לכבוד שבת

לכבוד שבת: דניס שלם אפוי ברוטב לימוני

מלי יהודיוף | עריכה: חיה כהן | 15.07.21

לכבוד שבת

"חלת סלמון" יפה שמתאימה גם לסעודה שלישית

מלי יהודיוף | עריכה: חיה כהן | 01.07.21

לכבוד שבת

סלמון אפוי בחרדל ודבש עם חומץ בלסמי

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 24.06.21

לכבוד שבת

לכבוד שבת: קציצות דגים ברוטב עגבניות פיקנטי

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 17.06.21
ש

מודל מנצח

להיות בעל עסק בינלאומי בלי סחורה ושילוח

כיכר בשיתוף מרקטיזים | מקודם

לכבוד שבת

סלמון על כרוב מאודה ברוטב הדרים מעולה

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 04.03.21

לכבוד שבת

חילופי תפקידים: פלפלים חריפים ממולאים בדגים

מלי יהודיוף | עריכה: חיה כהן | 04.02.21

לכבוד שבת

סלמון אפוי ברוטב קרמי של פלפלים קלויים

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 28.01.21

לכבוד שבת

דג ממולא ורוטב פלפלים חריף של מלי יהודיוף

מלי יהודיוף | עריכה: חיה כהן | 28.01.21
ש

חצי מחיר מת"א

משרדים ב-100 אלף ₪ והשאר ב-24 תשלומים

כיכר בשיתוף ברטניה ישראל | מקודם

לכבוד שבת

לכבוד שבת: לברק עם תפוחי אדמה ועשבי תיבול

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 19.11.20

סוכות תשפ"א 2020

מאפה בצק עלים אישי עם סלמון וחרדל

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 08.10.20