כיכר השבת

מתכונים לחנוכה

מתכון לסופגניות פיצה ומדריך וידאו שלב אחר שלב

במקום להגיש סופגניות בנפרד ופיצות בנפרד, תחסכו מקום על השולחן ותפילו לכולם את הלסת עם סופגניות פיצה משגעות. תומר אומנסקי עם מתכון לסופגניות פיצה ומדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים לחנוכה, אוכל)

תומר אומנסקי | עריכה: חיה כהן | כיכר השבת | כ"ו בכסלו | 30.11.21
סופגניות פיצה
סופגניות פיצה (צילום: הנמל)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי

רכיבים

  • 1 ק"ג קמח לבן מנופה
  • 20 גרם שמרים יבשים
  • 10 גרם אבקת אפייה "הנמל"
  • 150 גרם סוכר לבן
  • 3 ביצים M
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 420 מ"ל חלב 1%
  • 40 מ"ל וודקה
  • 20 גרם מלח דק
למילוי:
  • 500 גרם גבינה צהובה 28% מגוררת
  • 250 גרם רוטב פיצה
  • חופן זיתים ירוקים מגולענים
לטיגון: 1 ליטר שמן קנולה

    אופן ההכנה:

    צפו באופן ההכנה:

    (צילום: הנמל)

    1. בקערת מיקסר עם וו לישה, מניחים את כל רכיבי הבצק מלבד המלח ומעבדים במשך 8 דקות. מוסיפים את המלח ולשים 2 דקות נוספות.

    2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו.

    3. על משטח עבודה נקי, מגלגלים את הבצק לרול ארוך ומחלקים אותו לחתיכות בגודל 80 גרם כל אחת.

    4. מגלגלים כל חתיכת בצק לכדור ואז מרדדים אותו לעיגול. מורחים רוטב פיצה, מפזרים גבינה צהובה וזיתים, מביאים את כל השוליים למרכז וסוגרים בעדינות לכדור.

    5. מניחים את הכדורים כשהצד של הסגירה כלפי מטה על ריבועי נייר אפייה. מברישים או מרססים מעל שכבה דקה של שמן, מכסים ומתפיחים במשך 40-30 דקות. חשוב שהסופגניות יתפחו היטב.

    6. בסיר רחב, מחממים שמן לחום של 155-160 מעלות. אוחזים בריבוע נייר האפייה ומניחים אותו בשמן החם יחד עם הסופגנייה. בעזרת מלקחיים או פינצטה, מסירים בזהירות את נייר האפייה.

    בסיר רחב נחמם שמן עמוק לחום של 155-160 מעלות, נכניס את הסופגניות עם הנייר לתוך הסיר, נסיר באמצעות מלקחיים או פינצטה את הנייר ונטגן כשלוש דקות כאשר המכסה על הסיר.

    7. מטגנים את הסופגניות במשך 3 דקות מכל צד, כשהסיר מכוסה - מה שמאפשר טיגון אחיד. מדי פעם בודקים את חום השמן ומגביהים או מנמיכים את האש בהתאמה. מעבירים את הסופגניות המוכנות לנייר סופג, מורחים מעל מעט רוטב פיצה, מפזרים קצת גבינה מגוררת וזיתים ומגישים מיד, חם.

    תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    התגובה נשלחה בהצלחה.
    בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
    התגובה נשלחה בהצלחה.
    בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
    פיצות

    מוגזמת, אבל מושלמת: פיצה מאק אנד צ'יז

    כיכר אוכל | 11.01.23

    מה נאכל היום?

    צאו מהקופסה: פיצה חומוס עם תוספות מטריפות

    כיכר אוכל | 04.01.23

    בריא יותר

    פיצה מרגריטה שאפשר לאכול גם בדיאטה

    כיכר אוכל | 01.01.23

    באנו לשדרג

    פופקורן פיצה: מזל שהכרנו את החטיף הזה

    כיכר אוכל | 26.12.22

    תוצרת בית

    באחריות: מתכון לבצק הפיצה הכי טוב שהכרתם

    כיכר אוכל | 13.12.22
    ש

    עסקת אקזיט נדירה

    הייתם מאמינים? התפנו קרקעות בהרצליה!

    כיכר בשיתוף פדרמן | מקודם
    ש

    בקונספט PIZZA THEATER

    דומינו'ס מהדרין, גם בערב פסח

    כיכר בשיתוף דומינוס | מקודם

    מה נאכל היום?

    פיצה עם ביצה שתמיד רציתם לטעום ולא יצא

    כיכר אוכל | 09.02.22

    מה אוכלים היום?

    פיצה בצק עלים מהירה עם רוטב שמנת פטריות

    אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 17.01.22

    מיוחד

    זה קינוח? זה מנה ראשונה? זה פיצה ביאנקה

    כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 07.11.21
    ש

    רבנים, דיינים וטוענים רבניים:

    אלו האנשים שמרוויחים משכורת הייטק ממשרה תורנית

    כיכר בשיתוף מל"מ | מקודם

    מה אוכלים היום?

    פיצה עם מוצרלה נמסה וסלט מרענן מעל

    כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 26.10.21

    תוצרת בית

    מוכן לאפייה תוך פחות משעה: בצק פיצה מהיר

    כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 11.08.21

    מה אוכלים היום?

    פיצה נפוליטנית: קלאסיקה איטלקית מבצק משגע

    כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 18.07.21

    מה אוכלים היום?

    פיצות אישיות מבצק פריך - התוספות עליכם

    כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 12.07.21
    ש

    טכנולוגיה חסכנית

    כך תתחילו את הקיץ עם עו"ש מאוזן- חודש ראשון חינם>>> 

    כיכר בשיתוף רייז אפ | מקודם

    מה אוכלים היום?

    שבלולי פיצה מהירים וטעימים שגם הילדים יאהבו

    כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 06.06.21

    מה נאכל היום?

    תודו שעל זה טרם שמעתם: פיצה במחבת

    כיכר אוכל | 13.04.21

    המאפייה

    תוך חצי שעה על שולחנכם: פיצה מבצק ללא שמרים

    כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 21.03.21

    מה אוכלים היום?

    אושר כפול: פיצה עם שוליים ממולאים בגבינה

    מלי יהודיוף | עריכה: חיה כהן | 01.02.21
    ש

    חצי מחיר מת"א

    משרדים ב-100 אלף ₪ והשאר ב-24 תשלומים

    כיכר בשיתוף ברטניה ישראל | מקודם

    מה אוכלים היום?

    פיצה ללא התפחה ומטבל חלומי (פיצה אורי, מאחוריכם)

    מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 18.01.21

    מה אוכלים היום?

    לכבוד ראש חודש: סמבוסק פיצה מושלם

    מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 13.01.21