מה נאכל היום?

מתכון לפיצה במחבת שמוכיחה את עצמה בכל פעם מחדש

קנאה היא לא דבר טוב. אז כדאי שתחדלו לחלום על הטאבון היקר שהשכנים שלכם רכשו ותתמקדו בהוצאת המיטב מהמציאות הקיימת. כל מה שאתם צריכים כדי להכין פיצה ביתית משובחת בעצמכם, הוא מחבת איכותית מברזל יצוק. פני השטח שלה מתחממים מאד וזה המפתח להצלחה כללית של הפיצה וגם לקבלת פריכות. מכיוון שפיצה במחבת היא די קטנה, תוכלו להכין כמה, כל אחת עם תוספות שונות לטעמכם - זיתים ירוקים / שחורים, תירס, אננס ועוד (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
תודו שעל זה טרם שמעתם: פיצה במחבת (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 כפות שמן זית
  • 450 גרם בצק פיצה קנוי
  • 1/2 כוס רוטב עגבניות
  • 1 כפית אורגנו
  • 1/2 כפית צ'ילי גרוס
  • 1/2 בצל סגול, קצוץ דק
  • ½1 כוסות גבינת מוצרלה מגורדת
  • 1/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-230 מעלות. משמנים בעזרת שמן הזית את החלק התחתון והצדדים של מחבת מברזל יצוק עם קוטר של 30 ס"מ.

2. מותחים בעדינות את בצק הפיצה בידיים, עד שהוא מעט גדול יותר מחלל המחבת. מניחים את הבצק במחבת המשומנת ומאפשרים לקצוות לעלות מעט בצדדים.

3. יוצקים את רוטב העגבניות על גבי הבצק ומשתמשים בגב של כפית לפיזור אחיד. מתבלים באורגנו ובצ'ילי הגרוס.

4. מפזרים את הבצל באופן שווה על הפיצה. מכסים בגבינות המוצרלה והפרמזן. מכניסים את המחבת לתנור ואופים עד שהגבינות מזהיבות ומבעבעות והבצק משחים, 9-11 דקות.

5. מוציאים את המחבת מהתנור בזהירות. נותנים לה להתקרר 10 דקות. כדי להוציא את הפיצה מהמחבת, משתמשים במלקחיים כדי לתפוס את קצה הבצק ומחליקים את הפיצה על קרש חיתוך. פורסים ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר