מה אוכלים היום?

מתכון למלפוף - כרוב ממולא בשר ואורז

למה לשבת לגלגל אחד אחד כשאפשר למלא את הכרוב *בשלמותו*? הכירו את ה"מלפוף" - כרוב עם מילוי מענג של בשר ואורז. לאחר האפייה פשוט פורסים כמו עוגה ומגישים. ללקק את האצבעות! (מתכונים, אוכל)

מלפוף - כרוב ממולא בשר ואורז (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 500-600 גרם בשר טחון טרי מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 1 כרוב לבן גדול
  • 2 כוסות אורז בסמטי (מודדים בכוסות חד פעמיות לשתייה קרה)
  • 1 בצל, קצוץ
  • 1 פחית עגבניות קצוצות דק
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • 2 כפות שמן
  • 1 כפית סוכר חום
  • 1 כפית שטוחה פפריקה
  • 1/2 כפית כורכום
  • מלח

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

כך תכינו מלפוף מושלם (צילום ועריכה: אוראל בראל)

1. שולקים את הכרוב במים חמים במשך כ-10 דקות, עד לריכוך.

2. בסיר נפרד, שולקים את האורז במים במשך 6-7 דקות, מסננים ומצננים את האורז בעזרת מים קרים.

3. בסיר בינוני על אש בינונית, מחממים 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את התבלינים ו-"פותחים" אותם בשמן במשך דקה.

4. מוסיפים את הבשר, מפרקים ומפוררים אותו בעזרת מזלג ואז מוסיפים את העגבניות הקצוצות, רסק העגבניות והאורז ומערבבים היטב.

5. מרפדים את התחתית והדפנות של סיר שמתאים לאפייה בתנור עם עלי הכרוב הרכים. שופכים פנימה את המלית, מכסים אותה עם עלי כרוב ומהדקים (צפו בסרטון).

6. מכסים את החלק העליון בנייר אפייה, סוגרים את מכסה הסיר ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך שעה. לאחר האפייה, מצננים קלות ואז הופכים על משטח, פורסים למשולשים ומגישים.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר