כך תכיני מרק עוף כמו של אמא

מי זקוקה למתכון כדי להכין מרק עוף? מרק עוף מוגש בליל שבת על פי המסורת היהודית, אולם, לא צריכים תירוץ לאכול מרק עוף, ולמרות החום הקייצי המעיק, מרק עוף לא נשמט מהתפריט השבתי ברב בתי ישראל. המתכון שלפנינו הוא די מהיר וקל

שמחה שוראקי | כיכר השבת |

מרכיבים:

  • 1 מנת רבע עוף - חזה על העצם פלוס כנף, וגרון
  • בצל גדול
  • 12 כוסות מים
  • מלח לפי הטעם
  • ירקות: גזר, נתח דלעת, קישוא, קולרבי או לפת, גזר לבן (פטרושקה) נצח כרוב ירוק - לבחירה - שלמים או חתוכ
  • 2 גבעולי כרפס או סלרי ראש
  • עלי פטרוזיליה ומעט שמיר

אופן ההכנה:

ממלאים את הסיר במים, שמים את העוף והבצל בתוכו ומבשלים על להבה גבוהה עד לרתיחה. מנמיכים ומשלים כ34 שעה עד שהעוף מבושל. מוסיפים את המלח. כעת לבחירה: להוסיף את הירקות ולבשלם, או להוסיפם חצי שעה לפני כניסת שבת, כאשר הם שורים על פריכותם. מסירים את עלה הירק לפני כניסת שבת. מגישים חם מאוד עם איטריות דקות, שקדי מרק וכדומה.]]>

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית