מה אוכלים היום?

3 מתכונים למרקים עשירים ומשביעים: מרק חומוס יווני, מרק אפונה יבשה ומרק עדשים כתומות

מרק חומוס יווני, מרק אפונה יבשה ומרק עדשים כתומות עמוסים ברכיבים בריאים ומזינים שמתאימים בול למזג וסוגרים פינה לארוחה שלמה. לחם טרי וטוב - עליכם (מתכונים, אוכל)

מרק אפונה יבשה (צילום: Michael Kraus on Shutterstock)

מרק אפונה יבשה סמיך ועשיר

מדובר במרק שכל אחד צריך לדעת להכין בעל פה - אל דאגה, הוא סופר פשוט להכנה. הסוד לטעם המיוחד של המרק הוא שהייה ארוכה על אש נמוכה, אז התאזרו בסבלנות - וקדימה, לעבודה.

לחצו כאן למתכון

מרק חומוס יווני עם לימון ואורגנו

אנחנו שומרים את הסירים העמוקים בהישג יד בדיוק בשביל מרקים מהבילים מהסוג הזה: מרק גרגירי חומוס שמגיע מיוון, עשיר בטעמים, מתובל היטב, סמיך, מנחם ומחמם.

לחצו כאן למתכון

מרק עדשים כתומות

השפית מורן פינטו עם מרק כתום - שלא כולל בטטה, כזה שמתקתקים ללא מאמץ וסוגרים איתו ערב חורפי חם וטעים. בונוס: טעמו של המרק משתבח אם מגישים אותו יום אחרי הבישול, כך שתוכלו להכפיל כמויות ולשמור במקרר לימים הבאים.

לחצו כאן למתכון

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר