לימי החורף

מרק בצל טחון בטעם פיקנטי- המרק שכולם אוהבים!

מזג האוויר המתקרר והגשם בחוץ מזמין אותנו להתאסף סביב השולחן עם צלחת מרק מהבילה. אין כמו להתפנק עם מרק בצל ריחני של אימא עם חתיכות גבינה צהובה שמתגלשות בגרון (אוכל ומתכונים, מרק). 

טובה אור | כיכר השבת |
מרק בצל פיקנטי (צילום: שאטרסטוק)

מצרכים:

8 בצל בינוני

6 שיני שום

3 כפות אבקת מרק בצל

3 כפות אבקת מרק פטריות

כף מלח

קורט פלפל שחור טחון

2 ספלי מים

(גבינה צהובה- ניתן להוסיף בהגשה)

הוראות הכנה:

אדו חתיכות בצל גדולות בשמן, עד לקבלת גוון זהוב עד חום, הוסיפו את שאר המרכיבים, הוסיפו 2 ספלי מים, בשלו כשעה. טחנו את חתיכות הבצל והשום במעבד מזון. ערבבו, טעמו ושפרו הטעם על פי טעמכם האישי. ניתן להוסיף גבינה צהובה מגורדת בעת ההגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר