ליד הקפה

מתכון לבראוניז עשירים בסגנון פאי פקאן

הבראוניז הללו דביקים ומוזהבים הודות לציפוי האגוזי והקרמלי שעליהם, בדיוק כמו בפאי פקאן מסורתי. והשוס: הם מתחילים בתערובת מוכנה שנקנית בסופר. אין מה לומר, הכנת קינוח מעולם לא הייתה קלה ומרשימה כל כך בו זמנית (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זה רק נשמע מסובך: בראוניז עשירים בסגנון פאי פקאן (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה70 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 קופסת תערובת להכנת בראוניז, מוכנה לפי ההוראות המצוינות על גבי האריזה, אך לא אפויה
  • 4 כפות חמאה, מומסת ומקוררת
  • 1 ביצה גדולה
  • 1/4 כוס דבש
  • 1/4 כוס סוכר חום בהיר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כפית מלח גס
  • 2 כוסות חצאי פקאן, קלויים וקצוצים

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרססים קלות תבנית אפייה בגודל 20 סנטימטרים בספריי שמן.

2. יוצקים לתבנית את בלילת הבראוניז המוכנה. אופים עד שהבראוניז מתייצבים, 15-17 דקות. מצננים מעט.

3. בינתיים, טורפים בקערה גדולה את החמאה, הביצה, הדבש, הסוכר, הווניל והמלח, עד לאיחוד. מערבבים פנימה את הפקאנים. יוצקים את הציפוי על הבראוניז שהתקררו מעט; מחזירים לתנור ואופים עד שהציפוי יציב דיו, או שקיסם הננעץ במרכזו יוצא נקי ברובו, 30-35 דקות. מעבירים את התבנית לרשת התנור לצינון מלא, עד לחיתוך.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר