ליד הקפה

מתכון לקאפקייקס שוקולד לבן מרשימים וטעימים

הם רכים להפליא, מצופים בקרם קטיפתי וניתנים לקישוט על ידי הילדים. בשתי מילים: אלו קאפקייקס החלומות. ולמזלכם, יש חלומות שאפשר להגשים בקלות ובמהירות. מתאימים לאירועים מיוחדים, לאירוח וגם לסתם יום של חול, רק היינו מוותרים על הציפוי במקרה כזה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
כיף איתם במסיבות: קאפקייקס שוקולד לבן מהממים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי

לקאפקייקס:

  • 125 גרם חמאה, קצוצה, בטמפרטורת החדר
  • 2/3 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 ביצים
  • ¾1 כוסות קמח תופח, מנופה
  • 2/3 כוס חלב
  • 1/2 כוס חתיכות שוקולד לבן

לגנאש השוקולד הלבן:

  • 150 גרם שוקולד לבן קצוץ
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה
  • שקדים קצוצים וקוקוס - לפיזור (לא חובה)

אופן ההכנה:

1. מכינים את הקאפקייקס: מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית מאפינס עם 12 שקעים בנייר אפייה.

2. בקערה גדולה, מקציפים את החמאה והסוכר יחד, עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. מקציפים פנימה את הווניל. מוסיפים את הביצים - אחת בכל פעם - וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מקפלים פנימה את הקמח, לסירוגין עם החלב - מתחילים ומסיימים בקמח. מקפלים פנימה את חתיכות השוקולד. מעבירים את התערובת לשקעים בתבנית עד לגובה של שני שליש.

3. אופים 20-25 דקות עד שהקאפקייקס עשויים. מצננים בתבנית 5 דקות. מעבירים לרשת התנור לצינון מלא.

4. מכינים את הגנאש: מערבבים את השוקולד והשמנת בקערה חסינת חום. מחממים מעל סיר מים רותחים, תוך ערבוב, עד שהשוקולד נמס. מזלפים על הקאפקייקס כשהם קרים. מפזרים מעל את השקדים הפרוסים והקוקוס, אם משתמשים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר