מתוחכמות: מתכון לקציצות עוף בטעם מעושן עדין

יש משהו יוצא דופן ומעט מתחכם בניחוח המעושן שמתלווה לקציצות הנפלאות האלה. קל מאוד להכין אותן והן אף פעם לא מאכזבות: מתכון להכנת קציצות עוף בטעם מעושן. תחליף נהדר להמבורגר הסטנדרטי (מתכונים, אוכל)

קציצות עוף בטעם מעושן (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1/2 ק"ג עוף טחון מופשר
  • 180 גרם פסטרמה מעושנת
  • 1 בצל בינוני
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 2 ביצים
  • 1 כף חרדל
  • 1 שן שום
  • מלח ופלפל
  • שמן לטיגון

אופן הכנת קציצות עוף בטעם מעושן:

רגע לפני: יש משהו יוצא דופן ומעט מתחכם בניחוח המעושן שמתלווה לקציצות הנפלאות האלה. קל מאוד להכין אותן והן אף פעם לא מאכזבות: מתכון להכנת קציצות עוף בטעם מעושן עדין.

• קוצצים את הפסטרמה לחתיכות דקות וקטנות ומעבירים לקערה, יחד עם העוף הטחון.

• מגרדים את הבצל בעזרת פומפייה וכותשים את השום לתוך הקערה.

• מוסיפים לקערה אתת פירורי הלחם, החרדל והביצים. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב. מעבירים למקרר למשך 30 דקות.

• מערבבים שוב את העיסה ויוצרים קציצות בגודל שווה. כדאי להרטיב מעט את הידיים, כדי למנוע הידבקות.

• מחממים שמן במחבת ומטגנים כל קציצה במשך 2 דקות מכל צד.

אופן ההגשה: הקציצות יכולות להיות תחלופה מעניינת לקציצת ההמבורגר הרגילה, כמנת חלבון ליד אורז לבן או נשנוש בשרי עם סלט ירקות רענן.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר